Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖSHÅR VID TRÄNING

Innan jag åkte så köpte jag massa vackert hår från Taj Mahal. Jag har nämligen tänkt att sätta in clips i håret lite då och då när man vill vara extra fin. Jag har ju redan långt hår men vill sätta i någon rad som förtjockning och för att få lite blondare toppar utan att förstöra mitt eget hår. Dock så måste jag färga det som en ombre så som min färg är nu för att få det smälta in. LÄNGTAR! 🙂 

Jag har haft extensions förr men mitt hår blev så förstört av det och speciellt när man tränar mycket och svettas och måste duscha ofta. Då är faktiskt clips är ett grymt alternativ om man vill använda löshår utan att det slits och håret på Taj Mahal har både bra pris och kvalité!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind