Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELT NATURELLT PROTEINPULVER

Många av er har frågat om jag vet något mjölkfritt helt naturligt proteinpulver utan sötningsmedel. Det är lättare sagt än gjort att hitta ett sådant men jag har gjort det. Holistic har ett grymt risprotein som är gjort på ekologiskt groddar råris. Proteinet innehåller 80% rent protein och upptaget är hela 95%! Det smakar inte kalasar att bara blanda det med vatten men perfekt att blanda ner i smoothie eller juice! Risproteinet är definitivt min nya favorit!

Englsih: You have asked me if I know any protein powder that is dairy free, natural without sweeteners and sugar? It´s not easy to find but I have found one favorite and that is the rice protein from Holistic. It contains 80% protein and has an uptake of 95%! It does´t taste so good with just water but it´s perfect to put in your smoothie or juice. The rice protein is definitely my new favorite!

Du kan köpa proteinet HÄR! // You can buy the protein HERE!

Tryck på protein/aminosyror i panelen till vänster och scrolla längst ner // Push protein/aminosyror and scroll to the bottom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida! Fantastisk blog måste jag börja med att säga! Undrar över detta proteinpulver, hur fungerar det egentligen med upptaget av icke-animaliskt protein? Är det hydroliserat

  Annie 2014-02-10 09:10:00
  Svara
 • Hej!
  Skulle inte du snälla snälla kunna berätta hur fitnessgurus one egg smakar, vågar inte chansa om det skulle vara lika sött deras andra produkter eller om det smakar typ äggprutt

  Josefine 2014-02-07 18:12:00
  Svara
 • Du länkar aldrig till fitnessgurun längre, har ditt avtal gått ut? Har du ett samarbete med Holistic eller är det ett märke som du rekommenderar ändå?

  Isabel 2014-02-07 09:38:00
  Svara
  • Svar på Isabels kommentar.

   Jag har inte käkat protein från fitnessguru på ett tag pga. att min mage inte tål deras produkter. Berättade i bloggen för någon vecka sedan att jag 2014 kommer samarbeta med Holistic som har jättebra alternativ både i proteinväg (mjölkfritt och utan sötningsmedel), vitaminer, mineraler och andra hälsoprodukter. jag avgudar Holistic och deras kunskap om mat och det känns så rätt att inleda ett samarbete med dem just nu och jag kan rekommendera alla deras produkter från botten av mitt hjärta 🙂

   idawarg 2014-02-07 17:26:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag undrar vad du tycker om philadelphia- ost? Både den vanliga och de med smaker som t.ex gräslök. Tycker att det är väldigt gott att äta ibland men brukar då välja den med 11% fett. Men ville bara se vad du tycker om det 🙂 Kram

  jjennaa.blogg.se 2014-02-06 20:46:00
  Svara
  • Svar på jjennaa.blogg.ses kommentar.

   Naturellt är alltid bäst. Philadelphia ost är grymt gott och kan själv lyxa till det med det ibland och då väljer jag original naturell. Men om du bara äter det någon gång då och då så spelar det inte så stor roll, så kör på 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-02-06 21:18:00
   Svara
 • Hej! Jag tänkte fråga vad som är skillnaden på sånt där pulver med koffein som vissa tar innan träning för att orka mer, och vanlig energidryck redbull tex. Vad är det som händer när man tar sånt där pulver och är det något man borde satsa på?:)

  Tack!

  Viola 2014-02-06 15:36:00
  Svara
  • Svar på Violas kommentar.

   Jag vet inte vad det är för pulver du menar och jag rekommenderar inga sportdrycker alls. Vanligt kaffe räcker gott och väl 🙂

   idawarg 2014-02-06 21:17:00
   Svara
 • Vad tror du om detta? http://www.iherb.com/Garden-of-Life-RAW-Protein-Beyond-Organic-Protein-Formula-Vanilla-Spiced-Chai-22-oz-630-g/50557#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=VANILA%20CHAI%20RAW&rc=19&sr=null&ic=2

  Evelina 2014-02-06 12:15:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind