Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ NYFIKEN PÅ VECKA 3!!!

 Herregud, snart är redan vecka 3 över i WARGRUN! Gud vad tiden går snabbt när man har roligt! Hur känns det för er? Har ni kört 3 pass i veckan? Vilken vecka är ni inne på? SÅ nyfiken så berätta för mig?

English: OMG, week 3 in WARGRUN is soon over! Times goes so fast when you´re having fun! How does it feel? Have you done 3 run workouts this week? Tell me I´m so curios 🙂

Här kommet bilder från hashtagen #wargrun i veckan. Snart 900bilder, ni är så grymma!!! // Here´s pictures from the hashtag #wargrun from this week. Soon 900 pics, you are so awesome!!!

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Påbörjar vecka 3 imorgon. Har inte kunnat springa sen tidiga tonåren av olika anledningar. Känns riktigt skönt att komma igång. Satsar på att kunna hänga med maken i hans fart efter denna utmaningen. 🙂

  Eva-Lisa Solhemmer 2014-02-02 19:30:00
  Svara
 • alla pass är gjorda 3/3 och känns otroligt bra men idag fick jag ont i hålfoten under hela passet. Annars tror jag det hade gått bra. Andra passet gick helt klart bäst då jag lyckades höja de fyra sista springminuterna:D totalt 200 situps och 100 armhävningar. Hade alldeles för mycket träningverk för att genomföra styrkepasset efter första gången:)
  Är dock lite nervös inför nästa vecka vad som väntas!!

  Julia 2014-02-02 17:24:00
  Svara
 • Jag är på vecka 3 och ska springa mitt 3e pass ikväll 🙂 Första passet denna vecka var otroligt jobbigt! Fick mjälthugg mitt under passet och vissa gånger fick jag dra ut på gå-minuten till en och en halv minut.. Men jag kämpade på! Andra passet gick otroligt mycket bättre och jag klarade hela 🙂 Spännande att se hur det går ikväll!

  Helena 2014-02-02 14:27:00
  Svara
 • Jag är klar med vecka 3 nu, och på mitt sista pass sprang jag 7km på 45 minuter vilket var ett av mina delmål i denna utmaning! Känns så fantastiskt att ha klarat det och jag älskar att springa, det är SÅ skönt 😀 denna utmaningen är perfekt för att komma igång med löpningen, och nu längtar jag efter att få se hur vecka 4 ser ut!! 🙂

  Katrine 2014-02-02 09:39:00
  Svara
 • Jag har gjort alla tre passen av vecka 3. Första och sista gick väldigt bra, men det andra var riktigt jobbigt.

  Denice 2014-02-02 09:35:00
  Svara
 • Jag är såå taggad för vecka 4. Pass 3:3 gjordes i fredags så nu väntar jag spänt på nästa vecka! Jag har i princip alltid haft problem med mina knän men när jag följt ditt program har jag redan märkt stor skillnad, får inte alls lika ont längre och hoppas på ännu bättre framöver.

  Grym blogg och riktigt inspirerande, fortsätt så!

  Kram @annaevaviola

  Anna 2014-02-02 09:29:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind