Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT SISTA BEN OCH RUMPPASS

Passade på att köra ett tungt benpass på lunchen idag eftersom jag vet inte hur mycket tid jag själv kommer få till min egen träning under programinspelningen? Jag ska ju träna tjejerna hela dagarna men hoppas självklart på att få någon ledig tid över till egen träning.

Dagens träningspass blev 10 min crosstrainer som uppvärmning och sedan… 10 Bulgariska utfall med 28kg X 3, 10/ben Enbens benpress 80kg  X 3, 10 benpress båda benen 160 kg X 4, 15 CableCross marklyft X 3, 20 högtlyft 20kg X 3.

English: Did a wonderful leg/butt workout at lunch today. Do not know how much time I get to my own training during filming? I´m supposed to train the girls all day but I really hope I get some time for my own training 🙂

My workout today: 10 min warm up on the cross trainer. Bulgarian lunges, one leg leg press, leg press both legs, cable cross deadliest, hip lifts with weight.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag är lite nyfiken, vad menas med cablecross marklyft? Hur skiljer de sig från vanliga marklyft? Tack för en rolig och inspirerande blogg, blir alltid lika pepp när jag läser den:-)

  Bea 2014-02-01 21:57:00
  Svara
 • Du har en grym blogg & jag kör stenhårt med utmaningen! Måste bara säga att du passar riktigt bra i din nya hårfärg! Kör hårt

  Ida 2014-01-31 08:19:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Å tack sälla för alla fina ord 🙂 <3 Underbart att hör att du kör på stenhårt med utmaningen. Wihoo, på måndag kommer ett nytt härligt schema 🙂

   idawarg 2014-01-31 12:43:00
   Svara
 • Undrar lite samma sak som Helena och sen undrar jag ungefär hur lång tid det tar för dig när du kör ett sånt pass, borträknad från 10 minuterna på crosstrainern alltså! 🙂

  Johanna Hillar 2014-01-30 22:03:00
  Svara
 • Åh, jäklar! 80 kg ENBENS benpress! Jag började gymma för typ 25 dagar sen och jag är bara på 50 kg benpress med båda benen, haha.. Men jag kämpar på så kanske jag också är där snart! Kör man enbens benpress i samma maskin som vanliga benpressen? (Om du förstår frågan, haha :)..)

  Helena 2014-01-30 20:52:00
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Härligt att du börjat träna. När jag började för 6 mån sedan med benpress så började jag på 80kg på båda men tar nu 175kg så utvecklingen går snabbt 🙂

   Jag kör enbenspress i samma maskin 🙂

   idawarg 2014-01-31 12:44:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind