Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKEN SJUK SMÄRTA

 Alltså vänner jag har precis fått den sjukaste massagen jag någonsin varit med om. Fick en massagetid av min kille av massören han har på sin fighting. Jag tänkte, idrottsmassage fasen så skönt men… Vilken otrolig smärta!!! Tårarna har sprutat, jag har skrikit, jag har sparkat… idrottsmassage på hela kroppen är inte att leka med och speciellt inte om massören är en gammal soldat och masserar stora fighters hela dagen. Men fy satan så skönt det känns så här efter!

Jag och  massör Sadegh på Idrottsskadecentrum.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fick en massage för några veckor sedan och aj vad ont det gjorde på vissa ställen. Inte nog med det så har jag några känsliga nerver i mitten utav ryggen på vardera sida utav ryggraden så varje gång någon trycker där flyger jag upp i luften, haha.
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-01-29 10:47:00
  Svara
 • Hej Ida! Kan du snälla hjälpa mig:(
  Jag har ätit bra mat, varierad och hållt i kolhydraterna osv i nu 4 veckor.
  Jag har tränat hårt 3-4 dagar i veckan de senaste 3 och jag har bara gått ner 0,7 kg och nån cm kring midja/höft (Detta var under 1a veckan) Sen första veckan har allt stått still, vikten, måtten, allt! Blir så himla ledsen för jag kämpar verkligen och nu har jag börjat räkna kalorier för att se om det var att jag åt för mycket trots att jag åt bra men fortfarande inget resultat. Vad gör jag för fel? 🙁
  Har har extrema dieter tidigare som jag vet förstör lite MEN efter 4 veckor känns det som att Nått borde hända? 🙁

  Rebecca 2014-01-29 07:09:00
  Svara
 • Sadegh heter han & den absolut bästa idrottsmassören som Idrottsskadecentrum är stolta över.
  Sadegh levererar alltid!

  Soheil Pakandam 2014-01-28 20:43:00
  Svara
 • En fråga. Om jag vill tajta till baksidan och kör ett styrkepass (relativt tungt) baksida lår/rumpa en dag, är det dumt att köra kondition i form av crosstrainer ca 45 min dagen efter? Förstör jag muskelmassan då? Vet inte hur jag ska lägga upp träningen för bästa resultat! Tränar ca 3 dagar i veckan.

  Andrea 2014-01-28 20:25:00
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Du har fått svaret nedan av ett riktigt proffs och jag instämmer helt 🙂

   idawarg 2014-01-28 21:14:00
   Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Jag kan inte låta bli att svara på det här. Rent fysiologisk så är det viktigaste att du delar upp sub.max styrka ( relativt tungt fys.träning) och konditionsträningen ( crosstraining, löpning osv). Jag hoppas att jag har svarat på din fråga. / Skadefria träningshälsningar S

   Soheil Pakandam 2014-01-28 20:50:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind