Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKA 2 ÄR SNART SLUT

 Varje gång jag ska träna så går jag in och kollar era bilder i vår hashtag #wargrun för att få inspiration. Snart är 700 bilder taggade och PUMA kommer att ha det grymt svårt att välja ut 3st vinnare av alla er!

Nu är snart vecka 2 slut och jag undrar självklart hur det känns? Har ni kört era 3 pass i veckan? Var det tyngre/lättare denna veckan?

.

English: Just before my own workout I check out our hashtag #wargrun for some inspiration. Soon 700 pictures is tagged and I think that PUMA is going to have a hard time to choose 3 winners!

Week 2 is almost over and of course I wonder how it feels? have you run 3 times this week? Was it harder/easier this week?

Här kommer inspiration direkt från denna veckas #wargrun. // Here´s some inspiration from this weeks #wargrun.

 

Imorgon kl 7.00 kommer ett nytt schema upp här på bloggen för vecka 3! // Tomorrow 7.00 a new schedule will be realesed for week 3! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Jag kör väldigt lugnt för har haft mycket problem med knäna när jag sprungit och bara kört styrketräning. Men vill få upp kondisen nu för hjärtat och så! Det har gått jättebra inte speciellt jobbigt alls och ser framemot att sakta bygga upp att tycka om att springa då jag gjort sånt innan och sen lagt av för jag HATAR det haha! Men det har gått bra hittills så hoppas knäna håller och ser fram emot morgondagens nya utmaning!!

  Paola 2014-01-26 20:24:00
  Svara
 • Hej igen!
  har kört alla 6 passen och det blev självklart mycket jobbigare den här veckan, de jobbigaste löppassen någonsin faktiskt men sista passet (idag) gick mycket bättre vilket är extremt kul!

  Fick tyvärr lite ont i hålfoten, funderar på att köpa några sulor, vet du något om detta?
  Kram Julia

  Julia 2014-01-26 20:16:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag är med på löparutmaningen och har kört alla pass, men idag så fick jag gå de sista tio minutrarna för det började smärta ordentligt på framsidafötterna/uppåt benhinnorna. Jag kände av de på de tidigare passen i veckan också men det blev värre idag. Tror du att det kan vara så att mina benhinnor bara är lite överansträngda sen nu när jag börjat springa? Utöver dessa tre pass så dansar jag 7 timmar i veckan (bland annat discodans).

  Kram!

  Linda 2014-01-26 19:04:00
  Svara
 • jag hamnade efter förra veckan när ja blev förkyld, så hann bara köra ett pass, började om denna veckan och hann då bara med två pass efter tillfriskningen. tänkte ändå ge mig på v 2 den kommande veckan och hoppas att ja orkar med ändå! 🙂 fråga; ska man sänka tempot eftersom det blir kortare och fler intervaller under vecka två eller ska man hålla sig till samma tempo varje vecka när man ökar på? 🙂

  Emmelie 2014-01-26 17:54:00
  Svara
 • Det har varit tyngre denhär veckan tycker jag! Men har kört alla pass och ska snart ge mig in på veckans sista! Dock undrar jag om man måste lägga upp bilder på instagram för att kunna vinna puma kläder? Kram

  Moa 2014-01-26 16:49:00
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Härligt och grymt bra jobbat 🙂 Ja denna tävlingen är så och Puma kommer välja 3 bilder ur hashtagen. Kan du inte delta på denna så kommer det dyka upp fler tävlingar på bloggen framöver 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-26 17:27:00
   Svara
 • fått sååååå ont i vaderna pga all löpning så kunde inte köra klart denna veckas pass.. Konditionen är det inget fel på då jag orkar springa men mina vader protesterar.. vet inte vad jag ska göra.. får stretcha och vila lite sen hoppa på utmaningen igen. vill ju så gärna!!

  Lina 2014-01-26 15:47:00
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Åh jag förstår. Stretcha vaderna varje dag och gärna flera gånger! Kolla min youtube kanal för att hitta bra vadstretcher http://youtube.com/idasfitness och glöm inte prenumerera 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-26 17:29:00
   Svara
 • Blev 3 pass. Har fått problem med håll bara. Men de ger sig väl antar jag 😀

  Sofie 2014-01-26 15:14:00
  Svara
 • Jag hann bara köra ett pass den här veckan (som var superjobbigt) och sen blev jag sjuk, och är fortfarande, så kommer ligga lite efter när jag blir frisk 🙂

  Angelica 2014-01-26 12:13:00
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Åh fy sjukdom är inte kul. Men det är bara att krya på dig och hänga på så snart du är frisk igen. Kram Ida

   idawarg 2014-01-26 17:30:00
   Svara
 • Jag ska springa mitt tredje pass ikväll, men jag har börjat få sååå ont i mina knän pga att jag börjat springa! Men efter några minuter på löpbandet försvinner det.. Har börjat försöka stretcha så noga jag kan både före och efter (har googlat och sett att många har problem med för ”korta” lårmuskler) och det känns redan lite bättre! Så jag hoppas jag inte riskerar att skada mig när jag springer och har ont, utan att jag bara är ovan.. 🙂 Men kul är det!

  Helena 2014-01-26 12:06:00
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Härligt! Fy för ont i knäna! Är det på utsida knä? I så fall se till att stretcha rumpa ordentligt varje dag. Är det under/mitt i knät så kan det vara för kort framsida så testa stretcha både framsida och rumpa och se om det hjälper. Kram Ida

   idawarg 2014-01-26 17:31:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    I början gjorde det ont under knät och på insidorna. Nu har det slutat göra ont under och håller bara i sig på insida knä :/ kan det vara för att jag är ovan?

    Helena 2014-01-27 09:45:00
    Svara
 • Hej! Jag gissar att du får den här frågan alldeles för ofta och jag vet att det inte finns något enkelt svar men hur gör jag för att få smalare lår som jag inte behöver skämmas över när sommaren och shortsvädret kommer?

  Emma Swed 2014-01-26 11:48:00
  Svara
  • Svar på Emma Sweds kommentar.

   Tycker inte du ska skämmas över dina lår hur de än ser ut. Vill du få dem fastare så rekommenderar jag styrketräning och hälsosam kost. Kram på dig

   idawarg 2014-01-26 17:32:00
   Svara
 • Första passet denna vecka gick suveränt! Men sedan har det bara blivit tyngre och tyngre. Jag har astma som sätter käppar i hjulen för mig, så på måndag blir det ett samtal till vårdcentralen för att se om jag kan få nått med den extremt långdragna slemhostan. Men jag kör på så gott jag kan och jag är glad att jag ändå kom iväg och körde hela passen fast det kändes jobbigt! Jag är taggad på nästa vecka!! 😀

  My 2014-01-26 10:52:00
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Åh jag har också astma, så jobbigt och den blir värre om man springer ute i kylan tyvärr. Hoppas du får något bra och ju bättre kondition desto mindre märker man av astman. Härligt att höra att du kämpar på. Imorgon kör vi igen! Wihoo Kram

   idawarg 2014-01-26 17:33:00
   Svara
 • jag fick ont i foten under pass två denna veckan så blev bara 2 pass :C

  dianapriscilla 2014-01-26 10:27:00
  Svara
 • Jag har kört alla tre passen. De två första var riktigt tunga, men sista passet gick faktiskt väldigt lätt. Nu känner jag mig riktigt taggad på nästa vecka!

  Denice 2014-01-26 10:18:00
  Svara
  • Svar på Denices kommentar.

   Härligt och grymt jobbat! 🙂 Ser fram emot att ha dig med i vecka 3 också! Wihoo nu kör vi! Kram

   idawarg 2014-01-26 17:34:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind