Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TID FÖR MITT EGET VARUMÄRKE

Torsdag och fredag eftermiddagar går åt till att jobba med mitt eget varumärke, dvs blogg, sponsorer, events, bokföring, mail, krönika och planering av olika projekt. Idag sitter jag på Story Hotel och äter lunch och jobbar. Gillar att sätta mig på olika restauranger för hemma så tappar jag lätt fokus då det finns så mycket annat att pyssla med. Idag ska jag planera träningspass mm inför TV-programmet som ska spelas in med start om 1 VECKA!!! Herre jesus! Nästa fredag åker jag tillsammans med Fanny Lyckman, Sara Motazami och Petra Tungården ner till Lanzarote där vi har ett helt eget lyxhus med pool, gym, mm. 2 veckor ska vi vara där och spela in program som kommer visas på TV3 web under våren. Mer kan jag inte berätta än men det vill ni inte missa 🙂

English: Every thursday and friday I work with my own brand ie. blog, sponsors, events, accounting, mail, write chronicle and planning projects. Today I plan workouts for the TV-show that we start recording in 1 WEEK! Next friday I will go together with Fanny Lyckman, Sara Motazami and Petra Tungården to Lanzarote. We will stay 2 weeks in a huge luxurious house with pool, gym etc. and record a program that will be broadcast on TV3 webtv in spring. Yeey 🙂

Handskalade räkor med rödbetsris och senapsdressing // Shrimps with beetroot rice and mustard dressing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad kul med inspelning. Lyxigt att göra det i solen också! Är underbart väder här i södra Spanien och lär vara ännu varmare i Lanzarote. Blir kul att se vad det är när det släpps 🙂 Ha en fin helg! Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-01-24 16:56:00
  Svara
  • Svar på Sofie Erikssons kommentar.

   Ja det ska bli riktigt roligt faktiskt och skönt att komma iväg till lite värme 🙂 Åh vad härligt att du säger det för jag har varit lite orolig att det inte ska vara så varmt :S Bara det är över 20 så är jag superglad, är det de? Kram Ida

   idawarg 2014-01-24 17:04:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Vi har runt 20 grader här i Gibraltar så jag tror absolut ni kommer ha över 20 på Lanzarote då det brukar vara lite varmare där än här under vintern 🙂 20-25 är ganska perfekt om man ska ha energi för att träna och göra roliga saker! Kram

    Sofie Eriksson 2014-01-25 19:42:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt