Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MUSKELVÄRK

Igår var jag på StudioDQ och körde ett riktigt tungt men sjukt roligt Pole pass med fokus på trick. Vi övade på massa olika handsprings och det var riktigt tufft men roligt! Är supertaggad på att kolla på ”Battle Of The Pole på lördag som är en av Europas största Pole tävlingar. De deltagande är så jäkla grymma och det är så coolt att se vad en människokropp kan ta sig till. Har ni inte bokat biljett så gör det 🙂

English: Yesterday I took a really hard but funny Pole class with focus on tricks. We practised handsprings. It should be su fun to watch ”battle of the Pole” this weekend. It´s one of europes biggest Pole competitions and the competitors are amazing!

I alla fall så är jag jättestel i axlar, rygg och mage idag efter veckans träning. Älskar det! Bra träningsvecka helt enkelt.

Hur är det med er? Någon mer som har träningsvärk? 🙂

English: My shoulders, back and stomach is really sore after this weeks workouts. Love it.  What about you? Anybody else have sore muscles?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tyvärr inte :/
  vad gör jag för fel :p Tränar hårt, antingen fler reps eller set, eller tyngre vikter! Tycker det verkligen bränner när jag kör men trots detta känns det som om mina muskler ngn timme senare känns som jag knappt tränat! Älskar att känna fen där härliga träningsvärken!! Som du säger, en bra träningsvecka!! Vad ska jag ändra? Tyngre, fler rep per set?
  Jättebra blogg förresten 🙂

  Hanna 2014-01-24 21:37:00
  Svara
 • Tyvärr inte!! 😉
  Körde intervallträningen igår och baksida lår/rumpa efter ovh känner knappt något alls. Är ofta så nu och jag som ÄLSKAR att få lite träningsvärk. Känns lixom som man verkligen lyckats då ;D
  vad gör jag för fel? Kör hårt och det verkligen bränner i musklerna när jag kör och jag ökar hrla tiden. Antingen reps eller vikt men hur trött jag än blir och det inte går att lyfta vikten en cm till så känns det efter ngn timme som jag knappt tränat och musklerna är fit for fight igen.. iaf nästan :p Jag vill ha mjölksyra!! ;D Kör jag med tyngre vikter får jag bara ont i musklerna. Vad borde jag ändra? 🙂

  Hanna 2014-01-24 20:59:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt