Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRESSA NER

Har precis kommit hem efter 90 minuter yoga. Testade ett pass som heter Slow Flow. Jätte skönt att få stretcha ut min ömma kropp efter ganska mycket träning den sista tiden. Sedan har jag också stressat otroligt mycket och gick först och främst på klassen för att varva ner. Yoga är absolut bästa medicinen för stress. KÄRLEK.

English: Tried Slow Flow Yoga for the first time today. It was so nice to stretch out my sore body! Lately I´ve been very stressed and yoga is the best medicin for stress. LOVE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Det här har inget med detta inlägg att göra, men jag måste bara få fråga en sak! Det är nämligen så att när jag tränar mage/rygg har jag väldigt svårt att få kontakt med mag- och ryggmusklerna på min högra sida. Det tar liksom inte alls i musklerna där utan känns bara som om vänstra sidan jobbar. Och det syns också då musklerna där är tydligt större än på min högra sida. Jag har försökt vrida och vända mig på alla möjliga sätt under styrkeövningarna men lyckas inte ”hitta” högra sidan. Vad kan jag göra? Har du några tips?

    Erika 2014-01-22 21:36:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt