Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN GRATIS BILJETTER TILL BATTLE OF THE POLE!

På lördag är det dags för en av Europas största Pole tävlingar, Battle Of The Pole, och den kommer äga rum i Stockholm, Sverige. SÅÅÅ coolt!

Jag ska självklart gå och jag har fått den stora äran att få tävla ut biljetter till 5 vinnare som får 2 biljetter var. HUR BRA?

Tävlingen är nu på lördag 25 jan på  Magasin 9, Frihamnsgatan 66 Stockholm kl 21.00-01.00.

För att anmäla er så lämna en kommentar nedan med mailadress + motiveringom varför just ni vill vinna. Vinnare dras imorgon kväll… SÅ vad väntar ni på? 🙂

Mer info om tävlingen hittar ni HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilka vann? 😀

  K 2014-01-22 11:00:00
  Svara
 • Nu är jag väl för sen men…
  Det skulle va jätteroligt att få se riktigt duktiga poledansare live! Jag tränar själv pole och skulle bli riktigt inspirerad!

  Ullis 2014-01-22 09:52:00
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna biljetter till battle of the pole framförallt för jag själv tränar poledance (6 månader bara) och vore jättekul med mer motviation hur duktig man egentligen kan bli. Vore häftigt att se så duktiga dansare live!!!! Jag sliter även hårt i gymmet de andra dagarna för att stärka upp min kropp inför polen. Sen vill jag tacka för en otroligt inspirerande blogg. KRAMIS

  Jonna 2014-01-21 20:30:00
  Svara
 • Åh, jag vill vinna för att jag älskar pole! Har kört nu i snart 1,5 år och finns ingen bättre sport. Dock så har jag tappat motivationen lite pga. skador, men nu ska jag börja köra mer igen. Vad vore då inte bättre att inleda med awesome poletävling och få se alla duktiga tävlare? Inspiration och motivation till tusen! Plus att jag får chansen att visa en vän hur underbar denna sport är och förhoppningsvis få min vän att börja 😉

  P 2014-01-21 07:44:00
  Svara
 • Oh! Jag skulle bli superglad ifall jag vann biljetter till Battle of the pole! Jag har i ca 1 år varit intresserad av att börja med poledancing men alltid varit för orolig att jag inte ha den styrka som krävs. Jag har nyligen börjat träna och känner att det faktiskt skulle kunna gå! Därför skulle jag vilja utforska poledacing mer och vad är ett bättre sätt än att gå på pole tävling! Sen att Island (mitt hemland) är med och tävlar gör mig lite extra sugen! ;D

  Hrefna 2014-01-20 21:20:00
  Svara
 • Hej! Emelie här, jag är en tjej på 20 år som nu satsar på ett liv av självförverkligande istället för destruktiva tankar. Nu har jag därför bland annat kört igång med poledance , känns som en sport där man kan vara så mycket under ett träningspass. Sexig, Stark, Känslosam, varje rörelse
  är smärtsamt här och nu i krävande poser som ger resultat i både kropp och själ!
  Jag vill vinna för att det vore grymt kul att få boosta min nya livsresa genom att inspireras av andra starka människor som brinner för poledance!

  Kram från mig

  Emelie 2014-01-20 21:12:00
  Svara
 • Hej jag ska börja dansa pole för första gången nu på onsdag och vore kul att få gå och få lite inspiration och motivation att se hur duktig jag kan bli i slutändan 🙂

  Madeleine 2014-01-20 20:36:00
  Svara
 • Jag vill vinna därför att jag själv dansar och vill se olika typer av danser och pole dance tycker jag är coolt och fascinerande. Inte så bra motivering kanske men skulle bli sjukt glad om jag var en av vinnarna 😀

  Sabina 2014-01-20 14:54:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt