Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEM VILL BLI MILJONÄR?

Nu är poddavsnitt nummer 6 ute och vi har bytt spelare från youtube till SoundCloud och hoppas ni gillar det? Förhoppningsvis kommer podden även upp på iTunes inom snar framtid så det blir enklare att lyssna.

I dagens avsnitt pratar vi ekonomi och sparande. Vem är spara och vem är slösa av oss? Vi pratar även rån, rånförsök och dokusåpor. En härlig blandad kompott helt enkelt 🙂

English: This is a podcast in swedish. .

NAKET PODDEN – 6. Vem Vill Bli Miljonär? by Naket Podden

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha, helt sjukt att du betalar räkningar, för över till sparkontot och sen har 10 lax kvar i månaden. DU måste ju dra in sjukt med cash! Själv är jag student och efter allt är betalt har jag 2500 spänn kvar, jag och min sambo äter för 3000 i månaden (alla måltider) så det är klart man ska leva snävt 😉

    Hanna 2014-01-20 17:11:00
    Svara
  • Hon som hade levt på omkring 2500 som ni berättade om det känns inte direkt som en stor bedrift när man är student jag levde som student på 1000-1500 kr i månaden inklusive mat och alkohol eftersom att man är tvungen. Take-away och sådant dagligen är förstås uteslutet även om jag kunde unna mig en glutenfri burgare och en sallad då och då eftersom att det är betydligt billigare i Lund. Men i övrigt handlar dem om planering, man får se vad veckans varor är, skaffa Ica-kort och samla bonusar och göra storkok på matlådor. Kan erkänna att jag blivit mer av en slösa personlighet nu när jag bor i Stockholm då jag känner mer press på att uppdatera min garderob och att äta hälsosammare. Kan samtidigt förstå att man släpper det där ekonomiska tänkandet när man inte är student, men att vi som studenter kan ha det rätt bra utan att svälta visar väl ändå att man som vuxen också kan skära ner på sina kostnader. Beror på vad man prioriterar helt enkelt 🙂

    Aw 2014-01-20 13:16:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind