Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRETCHÖVNINGAR FÖR VADERNA

Nu när många av er springer så mycket pga. utmaningen, så kan det vara så att ni kanske känner er stumma i vader och får lite ont i benhinnorna? Då är det extra viktigt att ni ger era underben lite extra kärlek i form av stretch och massage.

Här kommer en video på de 3 bästa stretchövningarna (i mitt tycke) för vaderna…

English: When you run a lot it is especially important to give your lower legs and calfs extra love. Here you have my 3 best stretches for the calfs…

[youtube id=”WisGZiMNi9k”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Jag sprang ganska mycket för ett tag sen, men jag får ALLTID håll, vad jag än gör eller hur jag än gör. Jag har prövat att ändra min ”springstil” jag har ätit 2-3 timmar innan, inte ätit alls och jag har verkligen prövat allt. Men det fortsätter och detta är inget som heller går att springa bort, så när jag ska springa milen har jag håll från kilometer 2 till jag springer i mål. Har du några tips på vad jag kan göra för att försöka få bort detta? 🙁

  Malin 2014-01-21 21:51:00
  Svara
 • Hej, jag är med och springer i utmaningen (är dock inte med i tävlingen) men nu senaste gången började jag känna av benhinnorna som jag tidigare haft problem med… Finns det något att göra för att undvika detta? Jag har redan köpt skor som ska vara bra. Riktigt jobbigt då jag tycker mycket om att springa 🙁

  http://nattstad.se/gettinghealthy

  Elin 2014-01-20 08:59:00
  Svara
 • Hej Ida!! Jag är med i ”wargs challenge” & har tyvvär bara lyckats genomföra det 1 enda gång…jag springer på löpbandet på gymmet o e ingen van löpare så detta var typ första gången jag sprang så länge..(brukar annars bara köra styrka)! Anledningen till att jag inte har genomfört det e för att jag fick så sjukt ont i fötterna, på sidorna av fötterna typ..nu när jag springer e det ännu värre..finns det nån övning för detta eller kan det ha med mina skor att göra, att jag stiger snett

  Amanda 2014-01-19 22:27:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind