Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARFÖR FÅR JAG ONT I KNÄNA AV MIN BENTRÄNING?

I detta avsnittet av fråga kiropraktorn tar vi upp en fråga som många undrat över. Varfför får man ont i knäna av sin benträning? Ljudet är dåligt så höj till max på både dator och video.

English: This video is in swedish so do not bother 🙂

[youtube id=”fJXuVR2PVIU”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! har en fråga till kiropraktorn! Jag undrar vad man ska göra om man får ont i nedre delen av höften/utsidan av övre låret vid löpning? Går det att träna upp muskler där?

  Flickanochhavet 2014-01-18 18:20:00 http://www.thisishowitworks.blogg.se/
  Svara
 • Jag får ganska lätt ont i knäna men har verkligen börjat tänka noga på min teknik och det har blivit mycket bättre. Sedan tror jag att mina nya skor har varit bra för knävärken också 🙂
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-01-18 11:49:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Har du några tips på hur man kan förhindra/återhämta sig från en inflamation i benhinnorna? Är ett återkommande problem för mig som jag främst märkt av vid när jag har sprungit/gått på löpbandet på gymmet, men känns också såklart vid utomhus löpning. Ibland har jag fått vänta veckor på att smärtan ska gå över helt, och när jag tagit emot råd om att försöka massera ut imflamation så tycker jag nästan att det har blivit värre..
  Vill ju hänga på din run utmaning!! Jäkla trist att man kanske stoppas utav smärtan..
  Tack för en bra blogg & tacksam för svar!

  Madde 2014-01-18 01:35:00
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Åh jag förstår, Massera på inflammation är aldrig bra. Jag skulle råda dig att ta kontakt med en naprapat/kiropraktor som kan hjälpa dig. En video om just detta kommer upp om någon vecka i fråga kiropraktorn så håll koll 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-18 11:09:00
   Svara
 • Sånna här kommentarer låter ofta lite tjuriga men ta det som en komplimang. Mer inlägg! Har förstått att du gör mycket om dagarna så jag förstår givetvis att bloggen inte kan vara prio ett, men jag älskar dina inlägg, kram på sig puman!! (Eller wargen haha)

  Johanna hillar 2014-01-18 01:03:00
  Svara
  • Svar på Johanna hillars kommentar.

   Haha ingen fara jag tar det som en stor komplimang. Helst av allt skulle jag vilja sitta och blogga hela dagen men tyvärr så har jag en del att stå i. Har ju ett heltidsjobb + mitt egna företag att sköta också, Gör oftast 3 inlägg om dagen och 2/dag på fredag och lördag vilket är ganska mycket för att vara en träningsblogg då varje inlägg är som artikel. Men funderar på att blanda ut med lite mer personliga inlägg? Är det något ni önskar? 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-18 11:08:00
   Svara
 • Hej Ida! Mitt problem är mellanmål i skolan de dagar jag har långa skoldagar och behöver mellanmål eftersom att skollunchen inte alltid är så mättande. Tidigare har jag haft med mig äpple eller päron men jag har problem med magont och har upptäckt att jag får ont i magen av att äta dessa frukter. Kan inte ta med mig mellanmål som innehåller nötter till skolan eller sådant som behöver vara i kyl. Därför undrar jag om du har tips på något mellanmål utifrån det? tacksam för svar!

  Sofie 2014-01-17 17:38:00
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej tjejen! Varför kan du inte ta med nötter? Allergi? Funkar banan? En av mina favoriter är riskaka med pålägg, kokt ägg, proteinpulver från http://idawarg.vitamera.se (Min favorit är proteinpulvret med kokos/banan smak), Rawfoodbars (men de innehåller oftast nötter men finns recept att hitta utan nötter). Hoppas du fick lite tips 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-17 17:45:00
   Svara
 • Så följdfråga på knän; jag får ofta ont på baksidan (speciellt utsidan) av knät vid löpning men aldrig annars, oavsett övning. Har du någon idé om vad kan det bero på och vad kan jag göra för att det inte ska bli så?

  helen 2014-01-17 16:05:00
  Svara
  • Svar på helens kommentar.

   Hej! Yes jag har precis det där just nu och det beror på att jag slarvat med stretch, Det brukar kallas löparknä och beror oftast på stel rumpa så vila från löpningen ett tag och stretcha rumpan ovh rulla på rullen varje dag och se hur det känns. Hjälper det inte så uppsök naprapat/kiropraktor som kan kolla på det 🙂 Lycka till!

   idawarg 2014-01-17 16:08:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt