Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIG VARM CHOKLAD – RECEPT

Något som jag brukar göra när jag blir lite sötsugen är varmchoklad och då en lite mer näringsrik choklad som är både mjölk-, gluten och sockerfri. Hur perfekt är inte det?

Ingredienser: 1 kopp med mandelmjölk, 2 färska dadlar, 1/2-1tsk kakao, önskad mängd kanel, pytte lite cayenne peppar, vanilj pulver.

Gör så här: Värm upp mandelmjölken och kakao på spisen. Mixa sedan ihop den varma mjölken med resten och toppa med lite cacaonibs.

English: Here´s my recipe on hot chocolate that´s both dairy, gluten and sugarfree. How perfect is that?

Ingredients: 1 cup of almond milk, 2 dates, 1/2-1 teaspoon cacao, desired amount of cinnamon, very very little cayenne and vanilla powder.

Heat the almond milk and cacao on the stove. Then mix the warm milk with the rest of the ingredients and top with cacaonibs.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • […] som handbagage när man reser. Jag här även ett grymt recept på varm choklad och det hittar du HÄR. Perfekt att mysa med nu i […]

    Svara
  • Hur mycket vaniljpulver ska det vara? 🙂

    Isabella 2014-02-19 20:36:00
    Svara
  • Har du tips på ett bra åh billigt proteinpulver? Och vart kan man köpa det?

    Mia 2014-02-19 05:43:00
    Svara
  • Hej, tack för en inspirerande blogg! Har du något tips på ett proteinpulver som är helt mjölkfritt? 😀

    Emelie 2014-01-17 08:01:00
    Svara
    • Svar på Emelies kommentar.

      Absolut! Holistic har risprotein som är kanon. Det smakar inte så gott med bara mjölk men är kanon att blanda ner i smoothies 🙂 Du hittar det på denna sida –> http://idawarg.vitamera.se

      idawarg 2014-01-17 11:36:00
      Svara
  • Detta kanske är en dum fråga, men var får man tag i vaniljpulver? I vanlig mataffär eller behöver man beställa det någonstans?

    Martina 2014-01-16 13:31:00
    Svara
    • Svar på Martinas kommentar.

      Hej tjejen! Ingen dum fråga alls. Jag hittar mitt i mataffären och brukar finnas bland bakprodukterna och ser ut så här –> https://www.google.se/search?q=vaniljpulver&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=adHXUor1OqbX4AT424GQCA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1035&bih=588#facrc=_&imgdii=_&imgrc=wBN0AEgLno9jlM%253A%3Bo4f8QjBgr_XBUM%3Bhttp%253A%252F%252Flchfklubben.se%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F02%252Fvaniljpulver.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Flchfklubben.se%252Fshop%252Flchf-produkter%252Fvaniljpulver-bourbon-10g%3B580%3B360

      idawarg 2014-01-16 13:34:00
      Svara
  • Blandas dadlarna ordentligt ihop med mjölken? För när jag ska mixa dadlar med andra ingredienser, ex då man gör någon rawfood-efterrätt, så brukar det alltid bli ganska klumpigt… Men det kanske beror på vilken mixer man använder sig av? 😀

    Vickan 2014-01-16 09:42:00
    Svara
    • Svar på Vickans kommentar.

      ja det beror nog på din mixer. jag har en mixer som är lika stark som en matberedare och det var inga problem alls. vanlig smoothiemixer brukar vara mycket svagare så testa med matberedare eller stavmixer om det inte funkar 🙂 Kram

      idawarg 2014-01-16 09:55:00
      Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind