Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AKROBATIK

Igår var jag och testade Acro på StudioDQ för första gången. Det var riktigt roligt och frustrerande. Haha. Har bestämt mig för att lära mig stå på händer det här året och då menar jag inte att ta fart upp utan jag vill med kontroll kunna ta mig upp och hålla balansen. Det är mycket lättare sagt än gjort kan jag säga. Krävs en enorm styrka, rörlighet och teknik.

Igår övade vi många olika förberedande övningar och även olika handståenden och huvudståenden. Att stå på huvudet är inga problem för mig men styrkan och rörligheten i rygg och axlar är inte riktigt där för att jag ska kunna stå kontrollerat på händer. Det behövs övning så nu jäklar kör vi 🙂

Ikväll blir det Pole Dance Trick, vilket jag ser fram emot. Riktigt svår och jobbig klass men galet kul.

Vad ska ni träna idag?

English: Yesterday I tried Acro class at StudioDQ. I really want to learn how to do a controlled handstand. I´ve decided that this year I´m going to make it but unfortunately it´s so much easier said then done 😀 I need to practice a lot! Head stand is no problem but I think that I need more strength and mobility in my shoulders and back to make it. 

Todays workout is Pole Dance Trick. It´s really hard and difficult but so much fun! Wihoo. What´s your workout plan for today?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Hej Ida! Tack för inspiration och bra tips! Jag kämpar också just nu med att lära mig att stå på händer. Jag håller med, det är svååååårt! Har du några bra övningar/råd för att lyckas? Tack!

  Anna 2014-01-18 19:24:00
  Svara
 • Jag lyckades stå på händer mot en vägg nu i veckan! 🙂 Har aldrig riktigt vågat prova att göra det innan, även fast vi har övat på det under yogan! Blev jätteglad i alla fall och vill också kunna stå på händer utan mot en vägg och balanserat upp, så nästa mål att jobba mot! 😀
  http://netas.nu

  Neta 2014-01-17 14:17:00
  Svara
  • Svar på Netas kommentar.

   Åh härligt! Bra jobbat!! Så kul när man når ett mål! Då får vi kämpa tillsammans med handstående utan vägg detta året då. Nu kör vi 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-17 17:52:00
   Svara
 • Hejsan Ida! din blogg är super och jag älskar ditt hår! 😀 Du passar såå bra i det!

  Jag har en fråga dock, varför knäcker typ, eller hoppar ena höften när jag tex ska cykla (magträningen) eller göra vissa andra övningar så kan min ena höft sida hoppa! Så jobbigt och obehagligt! Något tips för vad man kan göra istället eller om det går att få bort? 🙁

  Kram

  Lisa 2014-01-17 09:09:00
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   hej tjejen och tack snälla 🙂 <3 Det kommer ett avsnitt av Fråga Kiropraktorn där han svarar just på dennna fråga så håll utkik 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-17 11:34:00
   Svara
 • Jag körde andra passet i utmaningen idag, behövde ett break från tentapluggandet.

  Emelie Olofsson 2014-01-17 00:03:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga som jag hoppas att du vill svara på.
  Jag har skadat mitt knä och får därför inte springa med det nu på ett tag. Har du några andra bra alternativ som jag kan göra istället för att springa, som är bra för konditionen och ger fettförbränning också?
  Tack för en jätte bra blogg!
  Kram

  Felicia 2014-01-16 22:29:00
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej tjejen!
   Aj vad jobbigt. Det är lite olika men crosstrainer och cykel brukar funka för vissa som har knäskada. Men gör det ont så ska du inte göra det. Funkar inte det så kör irkelträning med olika styrkeöningar. Du hittar cirkelpass på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Krya på knät Kram Ida

   idawarg 2014-01-16 22:34:00
   Svara
 • Jag brukar inte träna men däremot vackra Ida så samlar jag på balansbollar och gymnastikmattor men skulle aldrig få för mig träna utan koppla av på balansbollarna och gymnastikmattorna.
  Men jag repa med mitt band Informations Life som snart släpper vår nya CD

  Tobias Paulsson 2014-01-16 22:27:00
  Svara
 • Sprang mitt andra pass på utmaningen idag. Känns bra och är riktigt kul! 🙂 ser fram emot nästa vecka!

  Jenny 2014-01-16 20:54:00
  Svara
 • Körde ett riktigt grymt rygg och biceps pass idag, sjukt kul 😀

  Johanna 2014-01-16 20:10:00
  Svara
 • Jag sprang mitt andra pass idag, imorgon blir det gym istället 🙂

  Helena 2014-01-16 19:26:00
  Svara
 • Löpning i vanlig ordning 🙂 det lär bli en break från träning imorgon eller bara ett ryggpass!

  Arw 2014-01-16 19:13:00
  Svara
 • Kan du inte ge tips på de övningarna? Både för att förbättra styrkan och för att lära sig stå på huvud och händer kontrollerat. Tack för en riktigt bra blogg! 😀

  Johanna Sundström 2014-01-16 18:49:00
  Svara
 • sprang mitt andra pass som du utformat idag!! det var helt magiskt

  cilla 2014-01-16 18:05:00
  Svara
 • Hej igen Ida! Tänkte på det här med jordnötssmör; är det så att det finns superonyttiga och nyttiga sorter? Eller är de ”nyttiga” endast nyttigare än de superonyttiga? Finns den/dom nyttiga varianterna att köpa i en vanlig matbutik? I sådana fall – vilka är de nyttiga sorterna? Tack för en superinspirerande blogg!

  Martina 2014-01-16 17:47:00
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Hej! De nyttiga är de ekologiska naturella och de onyttiga är de med massa socker. Brukar finnas nyttigt jordnötssmör i matbutiken och oftast från Green Choice 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-16 21:35:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind