Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS MELLANMÅL

Dagens mellanmål innan stretchpass. Boosta med grönt så håller du dig frisk i vintner <3

Today´s snack. Boost yourself with greens every day. It keeps you strong and healthy <3

COCONUT CHIPS – HERE!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida! Jag undrar vad du anser om periodsfasta? Jag har nyligen fått nys om den och funderar på att testa men jag har alltid hört att man frukosten är viktigaste målet och man inte ska skippa den. Samt att det är bättre att äta många småmål om dagen Än två stora vilket är motsatsen till periodfastan. Jag vill behålla min muskelmassa men få bort det sista fettet runt dels magen. Vad anser du vara bäst då?

  Emma 2014-01-12 08:31:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag anser alltid att det är bäst att äta bra, ren och hälsosam mat. Att enbart gå på fasta och när man äter så äter man vad man vill bara för att man går på fasta är inget jag rekommenderar. Där emot så kan man äta sin bra mat på de tider man önskar dvs man kan köra efter 16:8 5:2 osv. Jag testade 15:9 inför en fotografering och fick ganska bra resultat. Dock så blev jag väldigt trött av det så inget som funkar i längden för mig. Men vi alla är ju olika så testa 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-12 14:20:00
   Svara
 • Hej ida!
  Jag skulle vilja ha tips på bra magövningar på övre och nedre delen av bålen. Det skulle vara roligt och få sån där toppen bra video som du brukar göra (om du ha tid) med några övningar på just övre delen och några på nedre delen av magen.
  Tack så mycket för en väldigt bra och inspirerande blogg.

  sara 2014-01-11 22:30:00
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Hej tjejen och tack för din kommentar och önskemål! Har skrivit upp det på min to do list så håll koll. Kram Ida

   idawarg 2014-01-12 14:18:00
   Svara
 • hej fina Ida jag kan inte se din blogg på mobilen utan att det kommer upp först reklam och sen menyn till nyheter 24 vet inte om andra haft det problemet men nu vet du och jag hoppas du kan göra nåt åt det för du har en himla fin blogg som jag gärna vill läsa 🙂

  tintin 2014-01-11 21:35:00
  Svara
 • Skulle bara vilja ge dig en stor tumme upp för dina youtube-videos! Tappade helt lusten för styrketräningen förra vintern, och i höstas la jag av efter mycket velande fram och tillbaka. Körde då intensiv yoga och löpning i ett par månader istället. Nu har jag äntligen börjat igen och dina videos på youtube har varit och är en stor hjälp till detta. Har till och med bestämt mig för att ta upp gymkortet igen då motivationen är återfunnen. Superhärligt och STORT tack för ”hjälpen” 😉

  Vickan 2014-01-11 20:03:00
  Svara
  • Svar på Vickans kommentar.

   Tack snälla och vad kul att höra 🙂 Det glädjer mig verkligen! 🙂 <3 Idag har en ny video på cirkelträning kommit upp 🙂 Kram

   idawarg 2014-01-12 14:15:00
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga till dig som jag funderat på ett tag. Många i fitnessvärlden pratar ju om ”mirakeldrycken” Celsius. Vad är din åsikt om drycken?

  Sara 2014-01-11 19:56:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Använder mig inte av sådana drycker. Ekologiskt kaffe funkar lika bra som pre-workout för mig 🙂

   idawarg 2014-01-12 14:14:00
   Svara
 • Hej Ida! Har en liten fråga. Ofta ser man olika ”träningsprogram” på instagram mm, som riktar sig mot en speciell del av kroppen eller en speciell övning, t ex plankan. I programmen ska man under en månad göra plankan (t ex) varje dag och öka tiden för varje gång, med någon vilo dag då och då. Hur effektivt är detta egentligen? Blir man starkare? Jag tänker mig att det inte stärker en så myckt då man kör samma övning för musklerna varje gång och har få vilodagar. Kroppen borde ju vänja sig, eller är jag helt fel ute? Tack för en suuuperbra blogg och kram på dig! 🙂

  Ida 2014-01-11 19:25:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Kroppen vänjer sig och man måste hela tiden utmana den för att den ska utvecklas. Att göra en och samma övning i 1 månad kanske inte är det bästa. Mycket bättre med en varierad träning. Kram Ida

   idawarg 2014-01-12 14:14:00
   Svara
 • kan tillägga att jag tränar 6dagar i veckan på gym och mitt mål är magrutor och slimmad kropp, samt bygga mer muskler:)

  hanna 2014-01-11 15:07:00
  Svara
 • Hej Ida,
  börjar med o säga att du har en super bra blogg och man bli inspirerad av att fortsätta nå sina mål.
  En sak som dock sätter lite käppar i hjulet för mig är ett bra kostschema då jag inte tål mjölkprotein, nötter och mandlar, jag provade ett proteinpulver från fitnessguru (oneegg) som skulle vara mjölkfri men jag reagerade på det.
  Vet du något proteinpulver som är helt mjölkfritt eller vet du någon med samma bekymmer? vill gärna ha tips då jag vill ha något extra vid sidan om vanlig mat. Eller har du tips på något annat jag kan göra för att få samma effekt?

  hanna 2014-01-11 15:04:00
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Samma sak för mig och jag använder mig av Risprotein och hampaprotein. Funkar kalas. Kör helst utan sötningsmedel då jag reagerar samma på det som på mjölk och gluten. kanske du också gör det? 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-12 14:12:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind