Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NY KLIENT & FREDAGSFYS

Redan fredag! Vart tog veckan vägen? Så mycket kul som händer nu så dagarna bara flyger iväg. Något som jag glömt berätta för er är att jag från och med denna veckan gått ner i tjänst på mitt heltidsjobb, så nu kommer jag ha torsdag och fredag eftermiddag att jobba med bloggen, klienter, sponsorer och all in på mitt eget varumärke vilket känns så spännande och roligt! Den här förändringen har jag gjort för min egen skull för att jag ska kunna få en ledig helg någon gång ibland under våren. Dock så vet jag att januari kommer vara fullt ös medvetslös då jag har så mycket att förbereda inför TV-programmet, nya klienter, löputmaningen, nya samarbeten mm. Jag kommer också börja planera 2 stora träningsevent som jag ska hålla i Stockholm under våren som man snart kommer kunna anmäla sig till. Wihoo, hoppas ni är taggade?

Idag ska jag först träffa en ny klient och sedan ska jag bli tränad av en PT-vän. Han ska testa sin träningsmetod på mig. Kommer berätta mer om det sedan och ser verkligen fram emot passet 🙂 Nu kör vi! FREDAGSFYS! 🙂

English: Friday already! Where did the week go? So much fun is happening that makes the days fly away 🙂 Whats new for this year is that I´m gonna work with my own brand, new clients, my blog and my sponsors every thursday and friday afternoon. Otherwise I spend the entire weekend and every evening with that but now I´ll hope that once in i while I´ll get a free weekend. 🙂 In january it will be a lot of work when I have a lot to prepare for the TV-show I will be host for, new clients and my run challenge that starts on monday.

Today I´ll first meet with a new client and then I will be traind by a PT-friend who will test his own training method on me. Im really looking forward to that. HAPPY SWEATY FRIDAY! 🙂

Photo: Maria Agrell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida vilken fantastisk inspiration du är! Jag har väldigt framåtroterande axlar och har läst inlägg när du skrivit om det. Jag spelar handboll så är starkare på framsidan än baksidan. Så försöker stretcha bröstmuskeln och kör mycket baksida på gymet. Men undrar om du tycker det är värt att köpa en hälsoväst som ska göra att hållningen blir bättre? För är till vardags jag glömmer att tänka på hållningen och dra bak axlarna.
  Kram

  Madde 2014-01-10 23:57:00
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst, tack för en gryyyymt bra, peppande blogg! Det var faktiskt din blogg som fick mig att börja gymma, hade inte haft en tanke på det innan jag började läsa den, och nu mår jag bättre än någonsin 🙂
  Men jag har ett litet ”problem”… innan jag började gymma var jag superdupermeganöjd med mina ben, de var liksom precis lagom slanka och smala. Sedan jag började med styrketräning (speciellt då med skivstång & fria vikter) har de blivit mycket större pga muskler. Visst, det är snyggt med synliga benmuskler men när ens jeans knappt passar längre börjar man ju undra… hur kan jag träna mina ben för att få dem slanka och med synliga muskler men utan att det liksom ska ”bukta ut” muskler på låren och baksidan av smalbenen?

  Undrar dessutom vad du rekommenderar för typer av pass om man vill få slankare midja! Jag tränar inte för att jag är missnöjd med min kropp utan för att må bra, men jag känner att jag i år vill bli den bästa versionen av mig själv 🙂
  KRAM och återigen tack för en gryyym blogg!

  Carolina 2014-01-10 22:47:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag är 18 år och funderar på att utbilda mig till PT när jag gått ur gymnasiet. Vad krävs det för någon utbildning? Vad krävs det för att komma in på den utbildningen? Sen undrar jag även vilken skola du gick på och om du har någon skola som du vet är bra och kan rekommendera?

  Stora Kramar

  Angelica 2014-01-10 19:41:00
  Svara
 • bästa finaste du<3

  Frida 2014-01-10 17:39:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt