Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HONUNGSROSTAD LAX MED CHEVRE & RÖDBETSSALLAD – RECEPT

 Igår käkade jag så GALET god mat! Min nya favorit måste jag säga. Det blev honungsrostad lax med rödbets och chevresallad med blodgrape. MUMS!

RECEPT – 2 PERSONER

Ingredienser: 2 laxfileer, 1-2msk honung, solrosfrön, sesamfrön, 1 grapefrukt, 100g getost, ruccola och bladspenat, 1 avokado, 2-4 färdig kokta rödbetor (beroende på storlek), havssalt, pressad citron, örtsalt, olivolja, peppar.

Gör så här: Sätt ugnen på 200grader. Kleta på honung uppe på laxfileerna och strö över sesamfrön, solrosfrön och havssalt. In i ugnen i 15 min. Skär grapefrukt, rödbetor, getost och avokado i tärningar och lägg i en skål tillsammans med ruccola och bladspenat. Blanda ihop en dressing på pressad citron, olivolja, örtsalt och peppar och häll över salladen och blanda. 

Smaklig måltid!

English: RECIPE – HONEY ROSTED SALMON WITH BEETROOT AND CHEVRE (2persons)

Ingredients: 2 salmon fillets, 1-2 tablespoons honey, sunflower seeds, sesam seeds, 1 grapefruit, 100g goat cheese, baby spinach and ruccola, 1 avocado, 2-4 pre-cooked beetroots (depending on size), seasalt, lemon juice, herb salt, pepper, olive oil.

Preheat the oven 200 grader. Put honey on top of the salmon and sprinkle with sunflower seeds, sesame seeds and sea salt. Into the oven for 15 minutes. Cut grapefruit, beets, goat cheese and avocado into a bowl with spinach and ruccola. Mix together a dressing with lemon juice, olive oil, herb salt and pepper and pour over salad and mix. 

Bon Appetite! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Så sjuuuukt god!! Lätt bland det bästa jag ätit! Mitt tips är att köpa färsk lax. Lätt värt de extra kronorna 🙂

  Martin 2014-03-05 21:41:00
  Svara
 • Gjorde det här idag, SJUKT gott! Tack för receptet!

  Julia 2014-01-10 18:51:00
  Svara
 • Åh va mumsigt 🙂 är inte förtjust i honung men i åh vad man saknar att ha ugn just nu!

  Arw 2014-01-10 08:22:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle såå gärna vilja veta hur du ser på morgonträning? Känner mig så kluven kring vad man kan och inte kan göra innan frukost med tanke på allt man läser. Du kanske har skrivit om det förut men jag kan tyvärr inte hitta det isåfall. Tacksam för svar!! Kram

  Bella 2014-01-09 23:16:00
  Svara
 • Hej, Ida! Vilken härlig person du verkar vara! Jag blir så inspirerad varje gång jag kikar in här på din blogg. 😀 Men jag har en fråga till dig. Målet med min träning just nu är att bli av med det onödiga hullet jag har samlat på mig, samt att tighta till lite. Men jag är heeelt ny när det gäller styrketräning och vet inte alls hur jag ska tänka när det gäller vikt, set, reps och allt vad det heter. Och hur är det med kort respektive lång vila mellan seten? Jättetacksam för svar! Kram.

  R 2014-01-09 23:00:00
  Svara
  • Svar på Rs kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Det är inte alltid lätt att veta och det beror helt och hållet på vilket mål du har. Kolla in min antal reps guide här –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/2013/05/01/hur-manga-reps-for-bast-resultat-av-styrketraningen/#comments Kram

   idawarg 2014-01-10 21:48:00
   Svara
 • Kan inte du berätta hur du blev ansiktet utåt för puma?? Hur gick det till? Nyfiken är jag!

  C 2014-01-09 18:00:00
  Svara
 • Oj. Så gott 🙂

  doitforyourself.shapemeup.se 2014-01-09 16:25:00
  Svara
 • Hjälp vad gott det där lät, och då är jag ändå mätt just nu!

  Linda 2014-01-09 15:23:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind