Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERFEKTA MELLANMÅLET FÖRE TRÄNING

Som ni vet så äter jag en glutenfri och nästan helt komjölksfri kost och jag vet att många av er också vill testa men har lite svårt att ersätta mellanmål som yoghurt, keso, kvarg mm. som är väldigt lättillgängliga mellanmål. Det finns mängder med gluten- & mjölkfria recept man kan göra själv hemma men det är inte alltid man har tid att baka och planera. En av mina favoriter som nästan alltid finns som reserv i väskan är RAW-food bars. De finns i massa olika smaker, märken och former och är helt naturliga och perfekt att äta innan träning! Finns att köpa på hälsokostaffären och nu har jag även sett att vissa mataffärer börjar ta in olika rawfood bars. UNDERBART att se!

Idag blir det denna bar som innehåller dadlar, mandlar, risprotein och kakao. MUMS säger jag bara!

English: As you know, my diet is gluten and dairy free. I know some of you want to try to eat gluten and dairy free but find it difficult to replace snacks like yoghurt, cottage cheese and milk. One of my favorite snacks is RAW-food bars and I always have a bar in my bag in case of 🙂 You can find a lot of diffrent flavors and brands and it´s a perfect snack befor workout. Today I will try this one with almonds, dates, rice protein and cacao. YUMMIE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vart köper du Raw Bite?

  hanna§ 2014-04-23 21:03:11
  Svara
 • Hejsan, jag undrar om du har några tips för hur man kan komma igång med träningen? Och om du kan ge några bra tips på hur man kan träna hemma. 🙂

  Rebecca 2014-01-08 18:24:00
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Absolut det skriver jag dagligen om här på bloggen och snart kommer en kategori som heter Beach 2014 starta där du hittar massa motivationstips och övningar. Ett tips är att kolla in min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness och prenumerera på den. Där hittar du massa träningsprogram du kan göra både hemma och på gymmet 🙂

   idawarg 2014-01-09 10:42:00
   Svara
 • Hej Ida, tack för en riktigt peppande blogg!

  Förra hösten bestämde jag mig för att ta tag i träningen och maten vilket att jag blev av med min ”övervikt”. Under vintern och våren hade jag tyvärr återkommande förkylningar och under samma tid försvann passen på gymmet som jag gillade.. Sedan sommaren har jag tränat till och från men fått problem med en höft som försvårar allt.. Så jag funderar på att skaffa en pt som skulle kunna hjälpa mig att få koll på träning och nå mina mål. Men nu till min fråga, hur går det till när man skaffar en pt? Hur ofta träffas man och under hur lång tid? Jag gillar att träna själv, så det är inte så att jag vill träna med en okänd person speciellt ofta, jag vill mest ha en person som finns där som ett stöd och som kan hjälpa mig att lägga upp ett träningsschema som passar mig och mina mål. Går det att göra så? Hur skulle jag kunna lägga upp det? Jag är student och har därför inte råd att ha en pt en gång i veckan.. hur skulle jag kunna lägga upp det? 🙂

  Tack igen för en riktigt bra blogg!!
  Kram

  Hanna 2014-01-08 00:51:00
  Svara
 • Är popcorn nyttigt eller inte?? Om det nu är nyttigt, hur ofta får man då äta det? Vill såå gärna ha svar på denna fråga då artiklar och näringsvärde å innehåll i popcorn säger emot varandra enligt mig..

  Anna 2014-01-08 00:11:00
  Svara
 • Hej Ida! Tack för grymma recept och en väldigt bra träningsblogg. Alltid lika kul att läsa varje dag!
  Jag har en fråga om kvällsmål.. Jag jobbar i reception och det blir väldigt sena tider. Mån-tors stänger jag klockan 22.30. Så oftast äter jag frukost hemma sen åker jag till gymmet och har då med mig lunch/mellis/middag i matlådor. Jag har middagsrast vid 18.00 men ändå när klockan är 21 och jag har lite över en timma kvar blir jag vrålhungrig! Jag äter bra och stadiga måltider men tror det är förbränningen som gör det.. vad kan jag äta vid den tiden? Brukar oftast äta när jag kommer hem typ en skål havregurt och nötter för hatar att gå och lägga mig hungrig! Några tips att lägga upp allt?

  Ebba 2014-01-07 21:04:00
  Svara
 • Låter gott! Ska jag testa 🙂 Tack för tipset!

  Nina (blogg.ninamoller.se) 2014-01-07 20:30:00
  Svara
 • Ett tips till er som inte vill lägga så mycket pengar på bars så kan man göra egna, bara mixa ingredienserna och ta lite kokosolja och ev lite vattten och sen trycka ut på bakplåtspapper och in i kylen. Jag brukar kika på innehållsförteckningarna på rawbars:en och göra liknande själv 🙂

  Rebecca 2014-01-07 18:23:00
  Svara
 • Hej!
  Mitt blodsocker påverkas väldigt lätt när jag äter snabba kolhydydrater. Dadlar är väl snabba kolhydrater? Hur påverkas blodsockret av denna bar?
  Kram

  Nathalie 2014-01-07 18:13:00
  Svara
 • Jaa! Visst är dom bra? Jag tycker att de flesta raw-bars jag smakat är så himla sliskiga, jag gillar inte alls den där russin/fikon-smaken som ofta är, men det här märket är supersmarrigt 🙂

  Moa 2014-01-07 17:29:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind