Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIKRAM YOGA

 Igår var jag och min pojkvän på Bikram Yoga. Jag brukar försöka gå på det några gånger om året för att få igång cirkulation och stretcha ut. Jag är en väldigt väldigt kall person som alltid fryser och min kropp och leder mår inte bra i det svenska klimatet. jag känner mig liksom rostig i lederna. När jag kör bikram så känner jag verkligen hur min kropp trivs att röra sig i varmare temperatur och hur bra den mår av det. UNDERBART! När man märker det börjar jag verkligen på allvar att fundera på att flytta till varmare breddgrader.

Men i alla fall så var gårdagens bikram riktigt härlig och jag kände mig otroligt stark. Så skönt att få svettas ut ordentligt och det känns som en riktig detox 🙂

Har ni testat bikram någon gång?

English: Yesterday me and my boyfriend went to Bikram Yoga. Love it and it feels so good to sweat out, almost like a detox. Usually I try to go to bikram a few times a year in order to stretch out. My body dont like the cold swedish climate and I really feel how much my body like to move around in the warm temperature. Have you ever tried Bikram Yoga?

 

Me and my love <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej ida! Jag skulle bli jätteglad om du ville svara på den här frågan! Jag är en tjej långt ner i södra sverige och fyller 13 år. Jag vill gå ner 10 kg, för det är så mycket som jag på något sätt gått upp på jättekort tid. Jag tycker jag är jättetjock nu men hade en perfeckt kropp med dom kilona mindre, hur ska jag göra? Vill att det ska ta en månad ungefär.. 🙁 Hatar min kropp nu och vet inte hur jag ska gilla den bättre

  Emma 2014-01-06 21:57:00
  Svara
 • Jag har en fråga, när jag gör vissa övningar t.ex rumpövningar så känns det i högra skinkan men inte vänstra. Jag förstår inte varför det är så? Hur ska man få det att kännas i båda skinkorna. Och har du någon övning som man bara tar en ”skinka” i taget eftersom min rumpa är ganska ojämn och högra skinkan är större.

  Frida 2014-01-06 21:37:00
  Svara
 • Aldrig bikram men har kört Virya yoga i flera år! 🙂
  http://netas.nu

  Neta 2014-01-06 20:34:00
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en grym blogg, har läst den så länge och uppskattar den massor. Jag tänkte fråga dig om tips! Jag har tränat all in i 4 månader nu, bestämde mig för att ta tag i min träning, dels för att må bättre och dels för jg var onöjd med min kropp. Idag fyra månader senare så tycker jag inte det har hänt så mycket. Jag är piggare men har inte gått ner i vikt, magen är fastare men det är nog allt. Det jag vill ändra är mina ben, jag har jätte stora lår och vader och jag har hört att det är konditions träning som är bäst då, men inget händer. Det är inget mellanrum mellan mina ben och mår sämre och sämre över det. Vad är bästa sätt att gå tillväga? Jag är 160 och väger 68kg. Tack för svar. Med vänlig hälsning, Elin

  Elin 2014-01-06 17:34:00
  Svara
 • Jag är nog tvärtom trots att min mormor är från Nordafrika och resten från sydeuropa. Jag gillar kyla och är alltid för varm det är nog också orsaken till att jag inte provat 🙂 Men någon dag när man blivit mindre känslig låter det som något värt att prova på!

  Arw 2014-01-06 16:17:00
  Svara
 • Har inte testat bikram yoga ännu men vill så gärna gärna gör det!! Får duga med yoga på stranden imorgon, hehe 🙂 Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-01-06 15:46:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt