Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ GRYM TRÄNINGSLÅT!

Min fina vän Celina är inte bara grym på att göra naglar, utan hon gör också grymt bra musik! Idag släpper hon tillsammans med sin grupp RAW en ny singel som heter We Own The Night. JAG ÄLSKAR DEN och den kommer absolut vara med i min träningsspellista framöver! 🙂

LYSSNA OCH KÖP SINGELN HÄR!

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1480618_10153550919435464_963836731_n.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag är en tjej på 17 år som löptränar 2-3 ggr i veckan då jag springer 5-6 km men mitt mål är att kunna springa 10 km (gör även squats och sånt efter jag sprungit och rider en gång i veckan). Jag har aldrig varit särskilt noga med vad jag äter för jag har alltid varit smal, men det senaste halvåret har jag märkt att jag gått upp i vikt, det syns inte så mycket på mig men jag har märkt att min rumpa, lår och höfter blivit större då de flesta av mina jeans inte passar längre, och det syns även på vågen. Går även restaurang och livsmedelsprogrammet så det blir väl en del småätande i skolan, även om jag försöker sluta.
    Vet att man inte kan ”bestämma” var man ska bränna fett. Men vad tycker du man ska träna och äta för att bli av med fett och tajta till kroppen på dessa områden? Tycker det är extremt tråkigt att gymma, så finns det bra grupp pass? Har länge funderat på att köpa en kettlebell så undar om det finns bra övningar med en sån även om den kanske bara tränar överkroppen?
    Hoppas du har tid för att svara och tack för en bra blogg! Kram Ella 🙂

    Ella 2014-01-05 14:03:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind