Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PEPPTALK

 

Hej vänner! Har börjat denna dagen med en lång fika tillsammans med härliga Annica. Vi lärde känna varandra genom att jag började träna henne vilket jag är väldigt glad för. Vissa klienter klickar man bara med helt enkelt och vi har väldigt roligt tillsammans! Tränar fortfarande Annica men eftersom hon har fått en spricka i revbenet av en olycka så får hon inte träna så då passar vi på att fika istället. Lika kul det!

Mycket prat om framtiden, träning, karriär och massa pepptalk. 2014 så kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! tack för en toppen blogg! Kan du inte skriva mer vad du lagar för mat hemma? 🙂 Komma med tips på nyttiga råvaror och sånt:) Kram

  Johanna 2014-01-05 14:42:00
  Svara
 • Hej fina fina Ida! Jag har följt dig sedan discodansens sköna dagar och din blogg inspirerar mig verkligen! Det finns två saker som jag skulle vilja veta mer om och som jag tror att du kan hjälpa mig med. Jag pluggar för närvarande på juristprogrammet i Lund och det är en ganska stressig miljö. Läkaren säger att jag har en för hög halt av stresshormonet Kortisol i kroppen. Hur blir jag av med det på bästa sätt?

  Nu till en roligare fråga. Mitt nyårslöfte är att lära mig stå på händer 😀 Hur tränar jag till det på bästa sätt?

  Kram
  En stressad blivande jurist med träningsabstinens

  Matilda Olsson 2014-01-05 13:51:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt