Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÄRLEK, SEX OCH RELATIONER

Efter ännu mer målning så ska jag nu ta på mig bikinin och promenera iväg till ett träningspass jag verkligen längtat efter att få köra. Jag ska nämligen gå på Bikram Yoga idag. Brukar köra det några gånger om året för att stretcha igenom, mjuka upp och svettas ut allt äckligt som man samlar på sig. Känns som en total utrensning att gå på bikram. GÖTT!

Så länge tycker jag att ni ska lyssna på årets första podd som precis har släppts. Detta avsnitt handlar om kärlek, sex och relationer. Tror nog ALDRIG jag har skrivit om det på bloggen så är ni nyfikna på min syn på det hela så just push play 🙂

Frågor som besvaras i dagens avsnitt är…
Blir vi lätt kära och vilka killar gillar vi? Hur gör man när nyförälskelsen går över och hur viktigt är sex? Vilka är våra finaste kärleksminnen?

Trevlig lysning! 🙂

[youtube id=”qwf0HpNk1tE”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • vet du varför det inte fungerar lyssna? det står att videoklippet är privat… Har precis hittat till din blogg och ville så gärna lyssna på poddarna 🙁

  Rebecca 2014-04-13 22:37:38 http://rebeccamartensson.forme.se
  Svara
 • #runlikeawolf
  ska lätt vara med, riktigt taggad 🙂

  Julia 2014-01-06 21:13:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Vill börja med att tack för en fantastiskt bra blogg med så mycket inspiration!
  En lite fråga jag skulle vilja verkligen har hjälp med, är att jag har tänkt på börja träna ,äta hälsosamt mat och ville gå ner i vikt dessutom. Och vet inte riktigt hur jag ska träna och vad för mat jag ska äta?. Ska man äta mindre kalorier och mer proteiner. Vad ska man göra gör att gå ner i vikt?

  Maryain 2014-01-06 00:37:00
  Svara
 • Vet inte om denna fråga är väldigt svår att svara på då jag förstår att det såklart är individuellt men testar:)
  Hur långt innan sommaren ”bör” vara bra att börja dra igång cardio som ex löpning/pws samt dra ner lite på antal kolisar för att nå sin ”bästa” (enligt mig – thighta till sig, förbränna underhudsfett & se lite mer deffad ut) form inför sommaren?:) äter just nu ett överskott på 300-600kcal & kör endast styrka. Är nätt i kroppen & satsar på att bygga lite ASS och ben, vilket medför lite mer fett på kroppen just nu:) gör mig inget nu men vill ”deffa” till mig lite till sommaren. Inget extremt! Kör en ”clean-bulk” just nu:) kramar

  Anonymis 2014-01-05 23:56:00
  Svara
 • Vill inte du skriva lite om löpningsutmaningen?? Är så taggad!!!!

  Ebba 2014-01-05 22:21:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Vill börja med att tack för en fantastiskt bra blogg med så mycket inspiration!
  En lite fråga som jag verklige vill ha hjälp med, jag tränar mycket med jämna mellanrum, mer vid vissa tillfällen och mindre vid andra. Så fort jag slutar träna tappar jag all inspiration och motivation och känner mig snabbt tjock och slapp…
  Min fråga är hur jag gör för att hålla en jämn hälsosam livsstil och något smidigt sätt att bränna fett på, har relativt lätt för att bygga muskler men vill bränna fettet som sitter över och stör mig!
  Så snälla, tippa på bra och effektiva ”fettförbränningsträningar”

  Tacksam för svar!

  :) 2014-01-05 18:48:00
  Svara
 • Hej!
  Skulle du vilja komma med några tips på hemma övningar man kan göra för mage och rumpa utan vikter bara med hjälp utav kroppsvikten? Tycker det är så svårt att veta hur man ska styrketräna när man inte har tillgång till gym!

  Tacksam för svar!

  L 2014-01-05 17:34:00
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Absolut det har jag redan gjort 🙂 Tycker du ska kolla in min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness där du hittar massa roliga träningsvideos och hela program du kan köra hemma 🙂 Här hittar du ett träningspass för rumpan –> http://www.youtube.com/watch?v=N4-bSfsgf9w&feature=c4-overview&list=UUZJr-W6Z40wfVnritqnp9kQ

   och här hittar du ett för magen –> http://www.youtube.com/watch?v=UW0ZxTlPGlY

   Kör hårt 🙂

   idawarg 2014-01-05 22:32:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind