Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRECHÖVNINGAR FÖR STEL ÖVERKROPP

Jag har alltid haft problem med stel nacke, bröstrygg och bröst och har varit stel som en pinne i överkroppen. De senaste året har jag verkligen tagit tag i detta problemet med hjälp av stretch. Har fått väldigt mycket frågor från er om stretchövningar för att få en rörligare överkropp. Svårt att förklara övningarna så därför har jag nu gjort en stretchvideo till er men några av mina favoritövninar.

Bara att trycka på play och följa efter 🙂

English: Do you have a stiff upper body? Just push play and follow my Stretch Program for the upper body 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh tack för videon, precis vad jag behöver då jag ofta är väldigt stel i överkroppen 🙂

  http://bysiri.com 2014-01-09 03:10:00
  Svara
 • Vart kommer dina byxor och linne ifrån? Vore snällt om du kunde svara, har så himla svårt att hitta träningskläder som sitter så bra som jag tycker dina sitter! 🙂 Kram

  Andrea 2014-01-07 02:08:00
  Svara
 • Precis vad jag behövde, tack!
  Din blogg är grym, perfekt balans mellan träningstips, recept, videos och svar på kommentarer. Tack för all inspiration!

  Maria Miranda Vilmunen 2014-01-04 01:03:00
  Svara
 • Hej!
  Vill bara börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg du är en jätte stor inspiratör! Fortsätt med de du gör 🙂
  Men jag är en 15årig tjej som tränar dans 3ggr i veckan truppgymnastik 3ggr och är på gymmet 4ggr i veckan dessutom har jag gympa i skolan 4timmar och 2av dom får jag ha gruppträningspass. De flesta dagarna är alltså dubbelpass för mig. Jag sover ca9,5timme per natt för att orka med allt. Nu vet du lite om mej så här e min fråga. Vad ska jag äta för att gå ner i vikt jag har extra fett runt magen som jag gärna skulle få bort men vill inte förlora de muskler jag byggt under hela livet och som jag verkligen behöver. Så bra mat som jg får energi av men fortfarande så jg går ner i vikt? Finns det?

  Mia 2014-01-03 23:59:00
  Svara
 • Hej Ida tänkte bara fråga om ett litet tips. Sen liten har jag alltid vart väldigt smal, så smal att inte ens ett par leggings satt tajt men sen när jag var 14 började med p-piller och åt massvis med sötsaker som tröst till mycket som hände då. Jag gick upp 10-15 kg vilket var väldigt klädsamt men för mig va de ju som men chock, va ju inte van alls vid de. Nu är jag 15 snart 16 och i somras va jag påväg till anorexia men hann inse att det var så illa men fortfarande idag så får jag ångest efter har stoppat i mig för mycket eller något onyttigt. Idag tränar jag ca 5-6 gånger i veckan och försöker blanda passen med styrka och kondition. Nu vet du lite om mig så min fråga är, jag vill bli av med för mestadels magfettet för det är där det mesta har hamnat, tycker du jag ska fortsätta blanda kondition och styrka eller bara köra på med styrka eftersom jag har väldigt smala ben och resten av kroppen förutom just magfettet. Du är en grym inspiration och vore jätte tacksam om du svara ha de bra/ Linnea 🙂

  Linnea 2014-01-03 12:08:00
  Svara
 • Hej! Jag är en nybörjare med träning . Jag skulle vilja ha magmuskler som mina vänner. Jag är 17 år och väger 50 kg men jag har lite fett på magen . Måste jag förbränna bort allt innan jag kan träna magen ? Elr hur ska jag göra ? Jag vill inte heller bli smalare än vad jag är. Mina vänner äter bra men har magmuskler , blir så ledsen då jag jämför mig själv med dem.
  Tacksam för svar!<3

  Maria 2014-01-03 11:35:00
  Svara
 • Åh toppen tack!!

  Kan du skriva inlägg på hur man kan parträna? Ex hur man kan hjälpa att passa varandra oxh göra gymmandet effektivt, men också hur man kan träna med varandfas kroppsvikt (gå skottkärra, ro, squatta etc) gott nytt år kram!!

  Johanna 2014-01-03 11:31:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna och tack snälla för din kommentar. Absolut kan kolla vad jag kan hitta på för kul inlägg om det 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-03 21:26:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind