Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IN MY RED HEAD

Jag har helt tappat uppfattningen om vilken dag det är? Haha. Redan fredag och snart långhelg, hur skönt? Jag har träningsvärk i rygg och axlar efter gårdagens ryggpass plus att vi målar om hemma och har kört fulltös med spackel, slipning och målning i 2 dagar nu. Vi gör om ett helt rum till en gigantisk walk i closet. LÄNGTAR tills den är klar 🙂

Idag blir det ett benpass om jag hinner/orkar. Ska senare iväg på AW/möte för ett väldigt spännande projekt. Ska nämligen vara med i ett TV-program för TV 3 som ska spelas in i slutet av jan och idag ska jag träffa de 2 andra bloggtjejer som ska delta. LÄNGTAR tills vi kör igång med inspelningarna.

Vill också passa på att säga STORT GRATTIS till min agent som fyller 30år idag! Wihoo.

English: Friday already and soon weekend! HOW nice? I´m soo sore in my back and shoulders after yesterdays training plus painting an entire room at home.We are going to do a big walk in closet. Can’t wait until it´s ready! 🙂

Later today I have a meeting/AW for a very exciting project. Me and 3 other big swedish bloggers will do a TV-show for TV3. Can´t wait until we start recording!

I also want to say CONGRATULATIONS to my manager on his 30th birthday. Yaay 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida, och tack för en superinspirerande blogg!

  Jo, det är så att jag har haft problem med min mage i ungefär tre månader nu, och jag börjar bli aningen trött på det. Det började med att jag kände en konstant smärta på vänster sida av magen, runt vänster revbensbåge. Jag trodde att jag var allergisk mot något och att det var min matsmältning som krånglade. Jag gick till doktorn och när jag fick mina provsvar så visade dem ingenting, det vill säga att jag var frisk som en nötkärna. Men min smärta fortsatt att hålla i sig, hela tiden och liksom åtstramande som en form av håll. Men jag har nu på senare tid insett att jag kan känna en ökning av smärtan och få en kontakt med just de ställena jag har ont på (De har flyttat sig till både höger och vänster sida av magen) när jag gör bålövningar. Min fråga till dig är alltså om det är möjlig att ha en form av (ibland nästan outhärdlig) träningsvärk i de sneda magmusklerna, som har varat i över tre månader? Måste tillägga att jag tränar bålen 2ggr/vecka plus att jag ofta spänner in magen för att jag får ondare i magen om jag ”släpper ut den”. Har dessutom IBS. Kan man ha en på tok för överansträngd bål, eller vad gör jag för fel?
  Högst tacksam för svar!

  Linn Persson 2014-01-04 18:35:00
  Svara
 • håll mig gärna uppdaterad om träningsprogrammet ni ska vara med i! / http://mjolkfrimjolksyra.blogspot.se/

  Ida 2014-01-04 16:53:00
  Svara
 • Hej! Jag har länge fått ont när jag ansträngt mig i min vänstra axel, alltså nyckelbenet typ. Men nu blir det bara värre och idag på gymmet klarade jag inte alls av att göra bänkpress eller armhävningar. Vet du vad det kan bero på och vad man ska göra/tänka på så att det inte händer?

  Ha en fin helg, kram!

  Ellie 2014-01-04 01:18:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag har under en längre tid haft väldigt ont i min nacke och mellan nacken och axlarna. Många säger att det kan ha att göra med att jag simmar mycket eftersom att man anstränger axlarna mycket. Men jag är tveksam till att det verkligen har med det och göra för att jag kan ha ont annars också. Vad kan jag göra åt det? Och tror du att det har med träning eller simning att göra? Tacksam för svar. Jag vill också säga att din blogg är jätte inspirerande!

  Emma 2014-01-03 16:02:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Väldigt svårt för mig att säga då jag inte vet var exakt du har ont? Eller vad för smärta du har? Bästa är om du går till en sjukgymnast eller naprapat som kan undersöka dig i verkligheten. De kan råda dig till bra övningar mm som kommer att hjälpa dig. kanske är det något som behövs stärkas upp och stretchas? 🙂 Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-01-03 21:24:00
   Svara
 • Vad målar du dina ögonbryn för att få dem i samma färg som håret? Just den röda nyansen har jag haft svårt för att hitta.

  Stephanie 2014-01-03 14:49:00
  Svara
  • Svar på Stephanies kommentar.

   Just nu har jag ID:s ögonbrynsfärg (mörkaste) som jag målar på med borste. Till mitt blonda hår tyckte jag den var för röd men till denna så är den perfekt 🙂

   idawarg 2014-01-03 21:22:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind