Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄLKOMMEN 2014, NU KÖR VI!

 Hade en fantastisk kväll igår tillsammans med mina underbara vänner! Det var 3 rätters, vitt vin, kärlek, champagne, fyrverkerier och en jädrans massa dans. Ja herregud vad vi dansade 🙂 UNDERBART! 

Att få fira in ett nytt år tillsammans med de man älskar mest är ju bara helt fantastiskt och finns inget bättre sätt att välkomna fantastiska 2014 på!

Jag och min poddvän Mattis ♥

Nu ser jag fram emot att dra igång 2014 och jobba mot nya mål. Här på bloggen blir det massa utmaningar (bla. löputmaningen som drar igång 13 jan), mer stretch och träningsvideos, svar på kommentarer, recept, träningsinspiration och massa kärlek!

Hoppas ni hänger på och gör 2014 till bästa året någonsin!

NU KÖR VI!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej ida. Jag har en liten fråga som lyder: kan man tajta till sig, minska i kroppsfett och framför allt skapa synliga muskler genom att endast köra träning med kroppstyngd som motstånd (genom ex tabata/cirkelträning)?

  Sen undrar jag också hur effektivt body pump är i syfte av att uppnå detta?

  Alla säger så olika så det vore intressant att höra din åsikt.

  Förövrigt så vill jag önska dig ett fantastiskt 2014 o tacka för en grym blogg!

  therese 2014-01-02 02:27:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ett jobbigt problem som verkligen tynger mig. Det känns lite som att det inte borde vara ett problem alls men det är riktigt jobbigt för mig och jag vet inte var jag ska vända mig.
  Jag håller nämligen på med en sport, slalom. Jag har växt upp på skidor med en skidåkare familj varje år på vintern, och med egen skidstugan i svenska fjällen sedan ett tag tillbaka. Jag har aldrig hållet på med någon annan sport än denna, jag är egentligen ingen ”sporttjej” men detta har alltid fått mig att känna mig som en.
  Jag har tränat i en skidklubb i princip hems mitt liv. Jag åker på lite träningsläger då och då och tävlar lite. Tränar på vintrarna hemma i en skidbacke 1-2 ggr i veckan, alltså ingen elitsatsning, samtidigt som jag vill bli riktigt bra.
  Problemet är bara det att nu har jag bara en säsong kvar, sedan slutar min träning för alltid i klubben osv, jag st helt enkelt blivit för gammal. Så antingen är det skidgymnasium och elitsatsning som gäller (vilket ute är aktuellt för mig, jag är inte på den nivån) eller så lägger man av helt.
  Detta gör att jag känner mig fruktansvärt lost. Slalomen och träningen där har alltid gett mig en enorm trygghet, stabilitet och rutin i livet och liksom fått mig att känna mig som en aktiv tonåring, för jag har liksom inte haft så många andra fritidsintressen. Men nu när jag snart måste sluta med detta får jag en sådan ENORM ångest och slags press på mig själv.
  Vad ska jag göra när slalomenträningen är borta?
  Då har jag inget fritidsintresse kvar?
  Vad ska då böi min trygga stolpe i livet?
  Jag ver verkligen inte vad jag ville få ut av detta, men någon slags hjälp.
  Jag är lost och vet inte alls vad för typ av fritidsaktivitet eller sport som jag ska hålla på med. För skidåkningen har alltid gett mig en trygghet, att fly från vardagen, och snart är den helt borta.
  Ska jag börja gymma eller hitta någon annan sport? I min ålderkänns det som att alla redan hållt på i evigheter. Jag är helt lost och orol

  Anna 2014-01-01 22:37:00
  Svara
 • När börjar du med beach 2014? Eller är de samma som spring utmaningen? 🙂

  Johanna 2014-01-01 19:09:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   jag tänkte dra igång med den antingen nästa vecka eller veckan där på. Det kommer inte vara samma som utmaningen utan en egen kategori 🙂 Så håll koll!

   idawarg 2014-01-02 10:08:00
   Svara
 • Kör du yoga något? Hade gärna sett video på grunderna i yoga eller hur man tränar upp kroppskontroll. God fortsättning!

  ikiz.blogg.se 2014-01-01 14:13:00
  Svara
  • Svar på ikiz.blogg.ses kommentar.

   hej tjejen! Jag tränar yoga några gånger i veckan ofta men jag är ingen lärare, men kommer lägga ut lite olika yogainspirerande stretchvideos framöver. En av dem kommer senare idag så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2014-01-02 10:11:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt