Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄLBEHÖVLIG ÅTERHÄMTNING

God Morgon vänner! Har precis avklarat ett 20 min långt yogapass här hemma och nu börjar resten av hustet vakna så vi kan äta frukost tillsammans. Jag har vaknat 7 varje morgon under hela julen så att idag vakna kl 8 var rena sovmorgonen, vilket känns skönt. Har tagit det väldigt lugnt med träningen under julen och än så länge har det endast blivit 1 riktigt träningspass och sedan massa små yogapass och några promenader.

Den här hösten har tagit hårt på mig och jag känner verkligen att jag behöver den vila och återhämtning jag ger min kropp just nu. Det har varit mycket stress under hösten med jobb, men det absolut jobbigaste har jag tyckt varit att inte ha någonstans att bo. För mig är mitt hem väldigt viktigt och någonstans jag känner mig trygg och kan återhämta mig i. Nu är lägenhet fixad och nu återstår bara en totalrenovering av den. Jag LÄNGTAR tills inflytt i nyrenoverad lägenhet om några månader! 🙂

Nog om det. Idag känner jag mig pigg och glad och min kropp är laddad för ett ryggpass tillsammans med kusin, hennes pojkvän och min egen pojkvän som anlände till Åmål igår. Skönt att få svettas lite igen.

Nu blir det frulle 🙂

Bild från julens benpass med kusin.

Glöm förresten inte följa mig på instagram @idasfitness. Där ligger en video på grymma magövningar upp nu 🙂

.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind