Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLUTENFRIA PEPPARKAKOR RECEPT

Jag berättade ju i lördags om de glutenfria pepparkakorna jag blev bjuden på i hälsokostbutiken. De var riktigt riktigt goda och ett grymt alternativ till alla er som vill äta glutenfritt. Fick ju med mig receptet hem och ska testa baka det själv i dagarna här.

Här kommer det magiska receptet som kommer från SuperFruit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vart är veckans utmaning? 😀

  www.johannaam.blogg.se

  Johanna 2013-12-23 14:15:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Vackans utmaning har jullov fram till januari 🙂 Då blir det stark comeback så håll utkik 🙂 God JUl / Ida

   idawarg 2013-12-25 09:59:00
   Svara
 • Hej Ida! Tack för en underbar och inspirerande blogg! Jag är en 17-årig tjej som är väldigt otränad men jättegärna vill ha ett mer aktivt och hälsosamt liv. Jag börjar verkligen känna hur svag min kropp är då jag har problem med båda knäna (patella som hoppar), får ont i rygg och nacke när jag pluggar samt märker hur axlarna blir mer framroterade och att skulderbladen inte verkar sitta där de ska längre. Så min fråga är hur ska jag bygga upp en grundstyrka i hela kroppen så jag klarar av vardagen?

  God jul och många kramar!

  Sara 2013-12-23 14:05:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara och tack snälla för din kommentar <3 Exakt de frågorna har jag om min kiropraktor tagit upp i videoklippen "Fråga Kiropraktorn" som du hittar på min Youtubekanal http://youtube.com/idasfitness

   Har du sett dem? Kram IDa

   idawarg 2013-12-25 10:01:00
   Svara
 • De där pepparkakorna ser hur goda ut som helst! Ska testa att baka dem någon gång och passar perfekt till mig som är glutenallergiker. Hoppas du får en bra jul och jag vill att du ska veta att du är min förebild, så grym är du!
  Vi sågs ju på yoga/poledance eventet och jag hoppas att vi ses snart igen!
  Gå gärna in och titta på min och Olivia blogg, www.petrick.spotlife.se

  God Jul och massor med kramar
  Maja

  Maja Frick 2013-12-23 09:50:00
  Svara
  • Svar på Maja Fricks kommentar.

   Hej Maja och tack fina du för din kommentar! 🙂 Ja då tycker jag verkligen du ska testa dessa papparkakor 🙂 Supergoda! Hoppas verkligen vi ses igen framöver 🙂 Stor Kram och God Jul på dig <3

   idawarg 2013-12-23 09:55:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind