Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ HÅLLER DU FORMEN UNDER JULEN

 

Www.nattstad.se/louisewaallin

fii.blogg.se

http://www.nattstad.se/matildaceederberg

http://norengardjessica.devote.se

http://be-sofit.blogspot.co.uk

paulinasuonvieri.blogg.se

http://malinasenlund.se

beatriiice.wordpress.com

returntol.se

healthspo.devote.se

Fitspoos.blogg.se

Årets sista utmaning var ett riktigt härligt rumppass. Veckans utmaning återkommer starkt i början av nästa år och jag hoppas ni laddar ordentligt under julen 🙂

Men bara för att det är jul kommer inte jag att säcka ihop helt framför soffan här hemma. Jag ska försöka att köra yoga varje dag, gå promenader med familj, släkt och vänner och hänga på min kusin till gymmet någon dag. Kanske är det snart dags för årets enda spinningpass? 😀 Spinning är något jag verkligen avskyr! Får panik av tanken att sitta fast på en cykel i 60min. Haha bara för därför så brukar jag utmana mig själv att just gå på ett spinningpass om året och det brukar bli runt jul.

Har ni tänkt att träna något under julhelgen? Vad i sådana fall? Tell me 🙂

Bild från förra årets julplanka…

Några har frågat om jag kan tipsa om vad som är bäst att äta på julbordet om man vill vara lite nyttigare och hålla formen i jul? Det har jag skrivit en artikel om på Nyheter 24 som ni kan läsa HÄR!

Under nästa vecka kommer det också ut tips på hur man håller styrka och kondition uppe under julledigheten, så håll koll 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Yes, träningen är en del av mitt liv så den försvinner inte under julen! Förrutom idag och imorgon, så blir det troligtvis juldagen eller annandag jul, eller både och! 😀 Även mycket promenader med familjen osv.
  Hoppas du får en god jul Ida!

  jjennaa.blogg.se 2013-12-22 22:07:00
  Svara
 • Har faktiskt planerat in minst två pass nästa vecka! Kan knappt tro det, men har man bokat ”kan” man ju inte avboka 😉

  rebecka 2013-12-21 18:33:00
  Svara
 • Aminosyror under passet? Jag brukar äta 2-3 timmar innan ett pass. Kan jag ta aminosyror under passet ändå? Bcaa sägs ge bäst effekt på tom mage men är magen verkligen tom efter bara 2-3 timmar? Maila mig gärna svaret för jag har länge funderat över detta.
  Stiina.le@hotmail.com

  Stina 2013-12-21 13:17:00
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej! Jag tar inga sådana tillskott och är inte alls insatt i tider mm. Skulle inte tro att det har jätte stor betydelse när du tar dem

   idawarg 2013-12-22 15:44:00
   Svara
 • Hej!
  Jag har en liten fråga till dig. Det är så att jag precis har köpt gymkort och börjat träna igen efter några månaders uppehåll (sjukdom) och jag undrar om man kan träna för mycket om man börjar på 0? Jag har köpt gymkort och är även intresserad av yoga och boxning men tycker att det kan vara svårt att få in allt utan att det blir ganska intenstivt.
  Är det bara bra för kroppen eller kan min kropp ta stryk av det samtidigt?
  Tack! 😀

  Ida 2013-12-21 12:20:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej! vad kul att du köpt gymkort 🙂 jag rekommenderar alltid att trappa upp träningen. Börja med 1-2 pass/i veckan och trappa sedan upp eftersom. Går du ut för hårt finns det risk för skador och att du tappar träningslusten efter någon vecka. Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2013-12-22 15:46:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt