Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SQUATS SQUATS SQUATS

Den här veckan känner jag mig ganska stressad. Så mycket jag ska hinna med innan jag på fredag eftermiddag tar julledigt och åker hem till min familj i Åmål. Jag längtar så fruktansvärt mycket! Bli bortskämd av mor & far, äta god mat, träna med min kusin, baka bröd jag velat testa länge men inte hunnit och andra glutenfria nyttigheter (kommer självklart dela med mig av alla recept) och bara umgås med släkten och vila ut. Åh jag älskar julen! Men först några hektiskt dagar till innan jag är där…

Pga. massa aktiviteter efter jobb denna vecka så blev det ett lunchpass idag. Mår fortfarande lite illa och sitter och eftersvettas 😀 haha. Körde ett ben/rumppass med squats, benpress, utfall och höftlyft. Så tungt att jag flera gånger höll på att avbryta för jag mådde illa. Benpass får mig ofta att må illa men det är bara att köra efter ”bit ihop eller bryt ihop” och visualisera min drömrumpa i huvudet så klarar jag mig alltid igenom passet. jag hatälskar verkligen mina benpass <3

Har ni något träningspass/träningsform som ni har den där hatkärleken till?

Bjuder på den här fina bilden tagen av duktiga fotografen Maria Agrell.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Jag älskar benpass! Men gillar inte att träna armar alls, men när man väl är klar med passet är man så stolt med sig själv.

  Maria 2013-12-19 15:35:00
  Svara
 • Kommer du till Karlstad? Vore så himla kul att träffas o få snacka lite o få lite tränings/hälsotips, kram 🙂

  Moa Wirdby 2013-12-18 18:44:00
  Svara
 • Jag mår också väldigt illa när jag kör benpass. Ibland måste jag faktiskt avsluta på riktigt, för att jag nästan spyr annars. Riktigt jobbigt! Vad beror det på? Jag mår aldrig illa när jag kör något annat, trots att jag även då lyfter ganska tungt!

  Sofie 2013-12-17 22:04:00
  Svara
 • Benpasset helt klart, vill ha snygga ben och rumpa. Men det gör alltid så ont att träna ben för man kör verkligen järnet och många gånger kan jag inte ens gå ner för trappan från gymmet. Sen dagen efter skall man ju inte prata om, usch och fy;D så benträning är min hatkärlek också!! 😛

  Madde 2013-12-17 20:36:00
  Svara
 • Du är så duktig! Undrar hur länge ett sånt här pass brukar ta för dig, hur länge orkar du?
  Jag tränar ett par gånger i veckan hyfsat intensivt och brukar då göra ungefär samma övningar, så vore kul att veta. Är lite rädd att passen inte är tillräckligt långa, att jag kanske egentligen borde orka mer… Hoppas du förstår vad jag menar

  Mirjam 2013-12-17 19:25:00
  Svara
 • Jag har en hatkärlek till stretch, det gör ju så ont men det är samtidigt skönt när det släpper och vill man bli vig får man lida pin. Tack för en bra blogg Ida! //leslita.blogg.se

  Lesly Valencia 2013-12-17 15:50:00
  Svara
 • jag har en sjuk hatkärlek till spining!

  maria 2013-12-17 14:48:00
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   gud, jag också! dock får jag också en av de största kickarna av det, man kommer liksom aldrig undan utan får alltid upp pulsen ordentligt.

   isabelle 2013-12-17 15:59:00
   Svara
   • Svar på isabelles kommentar.

    haha ja man sitter ju fast på den där cyklen och det blir ju galet pinsamt att gå ut om det blir för jobbigt så det är ju bara att bita ihop 🙂

    idawarg 2013-12-17 16:38:00
    Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Jaaa jag måste säga att jag helt håller med!!! 🙂

   idawarg 2013-12-17 15:15:00
   Svara
 • Jag är som dig! Benpass är värst! Men så himla skön känsla efteråt. Samma när man tränar mage, bål och rygg. Riktigt så de bränner och svider och man tror att man ska få kramp och dö! Men så skönt efteråt! 😉

  Ida 2013-12-17 14:46:00
  Svara
 • Hej! Stämmer det att man kan gå upp lite i vikt när man börjar träna mer? Alltså att man lägger på sig muskler. För jag tränar cirka 5 gånger i veckan på gym, både kondition & styrka. Jag försöker äta nyttigt och skippa pasta/ris så mycket det går, men har inte gått ner något i vikt än, snarare upp en del. Tacksam för svar!:)

  Viola 2013-12-17 14:43:00
  Svara
  • Svar på Violas kommentar.

   Ja det kan absolut stämma. Jag tycker inte att vikt är någon bra måttstock. Mät istället fett,muskel procenten och mät olika kroppsdelar istället om du vill ha något mått att gå efter 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-12-17 15:18:00
   Svara
 • Hej, Ida! Hur ska man tänka gällande antalet repetitioner och vikt när man lägger upp ett träningsschema? Kram! 🙂

  Ronja 2013-12-17 14:28:00
  Svara
  • Svar på Ronjas kommentar.

   Man ska först bestämma vad man har för mål med styrketräningen och sedan välja reps/set efter det. Vill du bygga brukar man behöva köra ganska tungt och 8-12 reps. Vill du tighta till så är det bättre att hålla sig antingen till supertungt och 1-5 reps eller lättare vikter och 15-20 reps. Kram Ida

   idawarg 2013-12-17 15:20:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind