Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS UTMANING – BUTT WORKOUT

Underbara måndag är här och sista veckans utmaning för detta året! Det ska vi fira med att köra ett sjukt härligt ben och rumppass och jag hoppas att ni alla är med denna vecka för att pumpa ut det sista innan julledigheten!?

HAPPY BUTT WORKOUT

– 20 lunges/leg

– 20 buttlifts

– 40 lateral skate jumps

– 20 squats with sumo kick

x 5

Explanation on the video.

[youtube id=”N4-bSfsgf9w”]

English: This week we´re gonna wotk on our butts. I challenge you to do my HAPPY BUTT WORKOUT at least 5 times before the end of this week. Who wants to join?!

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=20449 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

SÅ VILKA ÄR PÅ ÅRETS SISTA UTMANING? NU JÄKLAR KÖR VI!

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Jag är med! Har precis kört passet och det var riktigt jobbigt! Bytte ut buttlift mot den andra när man ligger på rygg duvet? Tyckte den andra va riktigt svår så körde på den istället men jag hoppas det räknas ändå! Kram på dig Ida

  Www.nattstad.se/louisewaallin

  louise 2013-12-19 10:39:00
  Svara
 • Jag är med fast det är Onsdag idag, jag hinner nog med 5 pass… får köra två stycken på en och samma dag =)

  fii.blogg.se 2013-12-18 14:14:00
  Svara
 • Självklart är jag med!

  Http://nattstad.se/matildaceederberg

  Matilda Cederberg 2013-12-16 22:02:00
  Svara
 • We are going to kick some as!

  Är självklart med 🙂

  http://norengardjessica.devote.se/

  Jessica Norengård 2013-12-16 20:12:00 http://norengardjessica.devote.se/
  Svara
 • Jag är med! 😀 Fast jag har ingen blogg…

  Hedwig 2013-12-16 17:00:00
  Svara
 • Jag är helt klart med! Kommer lägga till lite andra övningar också, är på booty building mission 😉 Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  sofie 2013-12-16 16:04:00
  Svara
 • åker utomlands imon så dessa utmaningar kommer vara mycket bra för mig till att fortsätta kämpa på! jag är med alltså! 😀

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulina suonvieri 2013-12-16 15:20:00
  Svara
 • Jag är på!

  http://malinasenlund.se

  malin 2013-12-16 14:57:00
  Svara
 • Hej jag älskar din blogg! Jag har lite frågor angående träning och skulle bli jätteglad över ditt svar.

  Jag undrar vilket träning som är mest effektivas och ger ”snyggast” slanka ben om det är långdistanslöpning eller powerwalks? Jag tränar kondition varje dag i 1 timme antingen powerwalk, cykel eller intervaller och har väldigt muskulösa ben speciellt väldigt muskulösa vader. Det är något jag tycker är ganska jobbigt och försöker få mina vader slankare. Jag vill få bort den ”bulkiga” känslan av mina ben. Så vilken träning rekommenderar du för slankare muskler? Jag äter även mycket keso och kan det bidra till att jag känner mig ”bulkig” ? Tack på förhand och din blogg är en stor inspirations källa för mig!

  Bella 2013-12-16 13:17:00
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej och tack snälla du <3 Det är helt omöjligt för mig att svara på då det är individuellt. Men promenader, långdistanslöpning, yoga och cirkelträning med lite lättare vikter med många reps skulle jag rekommendera. Lite svårt att veta vad du menar med bulkig? Men är det så att du är lite intollerant mot mjölkprodukter så kan man gå runt och känna sig lite svullen hela tiden. Jag kände mig direkt smalare när jag skippade alla mjölkprodukter och gluten. Testa det och se hur det känns. Kram Ida

   idawarg 2013-12-16 20:31:00
   Svara
 • Jag vill vara med 🙂 beatriiice.wordpress.com

  beatrice 2013-12-16 12:33:00
  Svara
 • Jag är med! redan gjort första, 4 to go! 🙂
  blogg: returntol.se

  Olivia Eriksson 2013-12-16 12:25:00
  Svara
 • Bra inspo för veckans träning!!

  healthspo.devote.se 2013-12-16 11:25:00
  Svara
 • Rumpan kommer inte gå att röra efter denna vecka! Fitspoos.blogg.se

  Olivia 2013-12-16 09:53:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind