Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRETS HÄRLIGASTE TRÄNINGSPASS

Igår var jag på StudioDQ för att köra 1 timmes egen träning. har ju haft dåligt fäste hela höstterminen så har haft väldigt svårt för att göra vissa trick, men så fick jag tips från er läsare och smörjde in mig med miniderm innan och det funkade kalas! Wihoo vad kul det var att köra Pole med fäste!

Övade på lite nya kombinationer, bla. denna…

[youtube id=”udo73AoF-YI”]

Efter det tog jag mig en sväng till gymmet för att köra igenom mitt specialdesignade styrkeprogram. Igår körde jag en cirkelträning av alla övningar istället för att få upp flåset. Det blev ett underbart svettigt pass vilket jag fullkomligt älskar! Grymt bra träningsdag igår!

Årets spännisbild bjuder jag på här…

Har ni tränat något i helgen?

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • När kommer naket podden ut?:)

  Karin 2013-12-16 16:11:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Förhoppningsvis ikväll 🙂 Lite teknikproblem men håller på att ladda upp den nu så håll tummarna att allt går som det ska så är den uppe inom 30 min 🙂

   idawarg 2013-12-16 20:21:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind