Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3. MENSCYKELN

Egentligen skulle NAKET PODDEN kommit ut igår men tekniken strulade så dröjde lite, men nu är den äntligen uppe! Måste säga att det är så kul att så många efterfrågat vart podden tog vägen och varför den ej kommit upp? 🙂 Det glädjer mig att ni gillar den.

Här är i alla fall avsnitt nr 3. Jag själv har vaknat på den bitska sidan som ni kanske kommer märka 😀 och Mattis är helt borta pga. olyckan hon varit med om i veckan som hon berättar om. I detta avsnitt tar vi upp frågorna… Kan ägg cykla? vad står på vår önskelista? Hur lägger vi upp mål för 2014? Flummigt men härligt avsnitt som avslutas med en skönsång  😀 Glöm inte gå in och gilla vår faceBook sida NAKET PODDEN och lämna gärna önskemål på ämnen vi ska ta upp 🙂

Trevlig lyssning…

[youtube id=”3j1vJqAJtzE”]

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida, jag behöver verkligen hjälp och du känns som den enda rätta att vända sig till!

    Det är så att jag är underviktig och behöver gå upp några kilon. Min mamma tvingar mig att äta en massa bröd och ton av pasta. Men jag tror jag är känslig mot gluten för jag får så ont i magen av allt bröd och känner mig uppsvälld. Mamma blir arg om jag väljer att äta nötter till mellanmål istället för mackor för hon säger att jag inte kommer gå upp i vikt av att äta nötter, proteinbars osv. Jag undrar om hon har rätt, måste man äta massa mackor och vräka på med pasta för att gå upp i vikt eller finns det en hälsosammare väg och något som är snällare mot magen?

    Skulle vara tacksam för svar och jag vill tacka dig för din underbara blogg, läser den varje dag och blir alltid så glad av det! Kram på dig 🙂

    Angelika 2013-12-16 22:36:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind