Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

13 SNABBA

1. Har du bra självförtroende?Ja.

2. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu?Yoga på en strand i ett varmt land och njuta av livet.

3. Nämn tre saker på din att-göra-lista?Leda ett web-TV program – vara julledig och hämta ny kraft inför våren – hålla i stora träningsevent där jag får chans att inspirera och träffa nya människor.

4. Beskriv ditt drömutseende! 166,5cm lång, kopparfärgat långt hår, blå ögon, långa ben och en vältränad frisk kropp 🙂

5. Skriv namnet på någon du ser upp till – Jag har ingen speciell ”idol” utan inspireras istället av väldigt många olika människor med en stor drivkraft. Några av dem är tex. min pojkvän, mina chefer och alla mina vänner som ägnar sitt liv åt att hjälpa andra människor mot en bättre hälsa. Sedan är jag också galet inspirerad över alla egna företagare jag träffar i mitt dagliga jobb där jag hjälper dem med marknadsföring. Det finns så mycket passion och hårt arbete bakom framgångsrika företag och det krävs en enorm drivkraft att få ett företag att snurra. Hatten av till alla!

6. Någon du har kysst – Min pojkvän.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?Det har jag garanterat hemma hos mamma och pappa i Åmål.

8. Den du senast sov över hosHotel radisson Blu Riverside i GBG. Gills inte det så hos min moster och kusiner ute i nacka.

9. Vem skrev du senast med på Facebook?Min pojkvän som befinner sig i Kina just nu.

10. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?Jajamen!

11. Vad väljer du, godis eller chips? – Godis och då lakris 🙂

12. Hur uppvaktar man dig? – Man lagar god mat och ger mig massage. Bästa jag vet!

13. Har du rykten efter dig? – Ingen aning? Jag vet att många har förutfattade meningar om mig som oftast går över när man träffar mig första gången. Jag vet inte vart det kommer från men många tror att jag är dryg, kaxig och tror att jag är något. Det är ganska många gånger jag har fått höra ”Men du är ju trevlig ju” av folk som inte träffat mig innan. Haha.

Gammal bild som inte har något med inlägget att göra men som gör mig glad 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Att du skulle vara dryg och kaxig var ju typ det dummaste jag har hört. Underbarare människa får man leta efter! <3

  Malin Stampe 2013-12-12 21:10:00
  Svara
 • Hej Ida! Det är så att jag har ett nyfunnet intresse- dans. Jag är arton år och går sista året på gymnasiet, jag dansade när jag var liten men slutade någongång vid 8 årsålder. Nu dansar jag två gånger i veckan i skolan, jag har dans som tillvalsämne och så försöker jag gå på mitt gyms olika danspass två gånger i veckan. Jag älskar detta men kan inte säga att jag är direkt bra…men jag vill ändå få lägga en längre tid på det efter gymnasiet. Eftersom jag alltid velat besöka New York så har jag så smått börjat fundera på Broadway dance center i en tremånadersperiod. Jag vet att du har nämnt det någon gång och vad jag undrar är om du vet om denna skola mest är för riktigt duktiga dansare eller om någon nybörjare som mig också har chansen att gå där under en tid? Jag älskar alla olika danser, street, jazz, modernt… you name it! och dessutom pilates och yoga som jag sett att denna skola erbjuder…
  Hoppas denna fråga inte blev alltför krånglig 😉
  Kram

  Elin 2013-12-12 17:58:00
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   hej tjejen och vad kul att du fått upp ögonen för dans. BDC är en riktigt härlig skola och deras utbildning har alla nivåer tror jag. Att åka dit som helt nybörjare kanske jag inte skulle rekommendera men har du dansat en del innan så absolut. jag gick inte utbildningen utan tog bara massvis med klasser men vet att man får göra provklasser när man kommer dit för att gå utbildning och utefter vad de ser där så placerar de ut alla i rätt nivåer 🙂 Bästa är att du mailar skolan och frågar. Ha så kul! Kram Ida

   idawarg 2013-12-13 10:41:00
   Svara
 • Hej Ida!

  Ibland svarar ju du på läsarfrågor så skulle bli jätteglad om du svarade på min. Jag var gymnast i några år när jag var liten. Nu har jag börjat i en vuxengrupp som bara tränar en gång i veckan för att det är kul. Jag har märkt att jag inte alls klarar av övningarna längre, typ flickis, stillastående uppgång i handstående och så vidare. Kan du tipsa om vad du tror är viktigt att träna upp om man vill träna gymnastik? Muskelgrupper + tips på övningar som tränar de muskelgrupperna.

  Tack på förhand!

  Ina 2013-12-12 17:44:00
  Svara
  • Svar på Inas kommentar.

   hej Ina!
   vad kul att du börjat med gymnastik igen. Som gymnast behöver man vara stark i hela kroppen och att ha en bra styrka i axlar, rygg och bål är väldigt viktigt för att undvika skador. Jag skulle satsa på att stärka upp dessa områden med styrketräning och även kombinera det med yoga för att träna upp kroppskontroll och smidighet. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2013-12-13 10:43:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind