Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULKLAPPSTIPS FRÅN MIG TILL ER :)

De senaste veckorna har vi bloggare på Modette pysslat med att spela in en julkalender med massa härliga julklappstips. Här kommer min första film. Fler kommer 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Jag ÄLSKAR din blogg och du är en stor inspiration för mig! Jag har en problematik, eller tror att jag har. Kort och gott har jag gått från 47kg – 56 på ca 5 månader (typ enbart muskler) har kroppsfett på ca 14%.
  Tränar något varje dag antingen 2 timmars pass på gymmet/ridning och arbete i stallet. Jag kan inte säga att jag haft ät störningar direkt men jag var väldigt noggrann med maten innan så jag hela tiden skulle vara smal, nu när jag plötsligt öppnat ett enormt intresse av att bygga muskler så ökar såklart vikten på vågen och jag måste äta mer. Ibland får jag ångest för att jag ska gå upp för mkt i vikt om du förstår. Jag älskar dock att träna tungt och har fått en rumpa/lår och definierade armar så jag är egentligen jääätteeenöjd med mig själv och den nya livsstilen. Dock så gör jag så nu att jag äter allt som faller mig i smaken, jag äter bra portioner med bra mat mkt proteiner/kolhydrater( inga salladsmenyer alltså) och lagom fett, dock så tar jag gärna choklad och något efter och ibland blir det gräddsås eller pepparkakor,glögg,gifflar osv. Dock inte stora mängder men jag menar, kan jag äta sånt gott typ efter maten eller ca 2 ggr per dag? Jag tycker alla andra äter så enormt nyttigt och även du och jag känner att gör jag fel som äter såhär? Får i mig alla grunder och mycket så men just att jag unnar mig. Förlåt för att detta blev så långt men har börjat få ångest för detta 🙁 Du är alltid så gullig som tar tid att svara på våra kommentarer och antar att du kan ge mig en second opinion om vad jag ska göra? Äta HELT clean i princip eller ”bulka” lite genom att unna mig? Kramar Cajsa

  Cajsa 2013-12-06 20:13:00
  Svara
 • Hur många kalorier ska man äta per dag om man vill gå ner i vikt? 🙂
  Skriv gärna ett inlägg om de, om du har tid!

  Rebecca 2013-12-06 18:27:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind