Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DETOXSALLAD

Är så tacksam att jag har världens bästa matställe Doctor Saladså nära mig. Rena lyxen att kunna gå in och köpa en fräsch skål med mjölk- & glutenfri mat som smakar ljuvligt! Idag testade jag deras nya Detoxsallad med grönkål, selleri, avokado, äpple, valnötter, cashewkräm, gojibär och två andra härliga rawfood röror. MUMS säger jag bara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Är det bara jag som hamnar på sidan ”mitt liv som svensk gris” när jag klickar på länken till Doctor salad?! Om ja, ska jag ta det personligt:-D?

  julie 2013-12-08 13:51:00
  Svara
 • Hej jag läser överallt att man ska först äta ett litet mål efter träningen och sedan ett större mål 1-2 timmar efter. Är detta nödvändigt eller räcker det med att jag äter ett litet mål efter och hoppar det stora målet? Jag tränar basket väldigt sent, träningarna slutar inte förens 10 på kvällen, jag är hemma runt halv elva! Sen undrar jag också ifall proteinpulver är något att rekommendera, jag tränar basket 5-6 ggr i veckan + ett styrke pass! Jätte bra blogg, väldigt inspirerande!

  Emelie 2013-12-06 15:17:00
  Svara
 • Hej Ida! När kommer det inlägg om viktuppgång? Hur man tränar rätt, äter rätt osv. Men speciellt hur man börjar med att äta mer och hur man håller i det? Jag jobbar på ett äldreboende och det ger mig väldigt varierande arbetstider och kan därför inte äta när som helst, så gärna förslag på hur jag kan göra då 🙂 Tack på förhand!

  Elin 2013-12-06 14:14:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind