Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ MYCKET ROLIGT SOM HÄNDER JUST NU…

Sitter hemma i soffan och äter Pad Thai och uppskattar allt spännande och kul som händer i mitt liv just nu ♥

• Har tackat ja till ett GALET roligt jobb som startar i januari och som ni sedan kommer få ta del av under våren. Vill sååå gärna berätta vad det är men får inte tyvärr!

• Idag var jag också på möte med träningsprofilen D-Flex. Jag och David har jobbat ihop tidigare en del så då känns det extra roligt att starta upp ett samarbete med varandra igen.

• Ser också fram emot det trevliga eventet vi ska ha nu på lördag. De lyckliga vinnarna är Annie, Astera, Annica och Anna. Haha alla börjar på A 😀 Ni har alla blivit kontaktade på mailen. STORT GRATTIS TILL ER och det ska bli så kul att få träffa er på lördag!

• Sedan har jag och kära underbara Matilda över 500 lyssnare på podden vi släppte igår. Vi gjorde den mest bara för att vi älskar att hänga med varandra och för att ha det som en rolig grej vi gör tillsammans, men så kul att så många tagit sig tiden och lyssna. Hoppas att ni gillade den och att ni fortsätter lyssna? Kom gärna med synpunkter på ämnen ni vill att vi tar upp? Har ni missat podden kan ni lyssna på den HÄR!

• Sedan så är det ju min favoritårstid på hela året, December! Älskar hela december och allt som hör dr till, snö, lucia, ljus, glögg, pepparkakor, mys, julgran, julklappar mm. Julen är enda tiden på året då jag verkligen kan slappna av och njuta av ledighet. Längtar och räknar ner dagarna till jag får sätta mig på tåget hem till Åmål och få umgås med min kära familj och släkt  

 .

Jag och D-Flex på Fitnessfestivalen.

English: At home, eating thai food and appreciate everything exciting and fun going on in my life right now.  Have accepted a fun job that starts in January and which you all will take part of in the spring. Would love to tell you what it is right now, but I have to wait. I also looking forward to all fun and new collaboration during 2014 but first I longing for my Chrismas holiday togheter with my family. Cant wait!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida, jag hittade till din blogg för några veckor sedan och jag älskar den! Du är så otroligt inspirerande och jag längtar varje dag till nya inlägg.
  Jag undrar om du kan göra något tips på strechövningar. Jag tycker det är så tråkigt att strecha så gör det egentligen bara 2 min efter träning men känner att min kropp behöver det.
  Keep up the good work! 🙂

  Amanda 2013-12-06 06:28:00
  Svara
 • Jag tycker du verkar ha ett väldigt intressant och roligt liv. Har under en tid funderat på att plugga till något inom träning och hälsa, men vet inte riktigt vilken väg jag ska ta. Hur har du kommit dit du är? Vilka utbildningar och jobb har då gått/haft?

  lindatunstrom.blogg.se 2013-12-05 22:03:00
  Svara
  • Svar på lindatunstrom.blogg.ses kommentar.

   Hej och tack! Jag kan faktiskt bara hålla med då jag själv tycker att livet är spännande 🙂 Jag är utbildad dansare i grund och botten och har gått Balttakademien i STHLM. Efter det utbildade jag mig till PT på Personal Training School och sedan har jag även gått vidareutbildningar inom träning och hälsa på STAC. På heltid jobbar jag som mediasäljare men hade ingen utbildning innan jag började men har genom jobbet nu gått en snart 2 årig utbildning till diplomerad mediesäljare. Att jobba inom media har verkligen hjälpt mig fram på många olika sätt, En riktigt rolig bransch 🙂

   idawarg 2013-12-05 22:07:00
   Svara
 • Spännande med nytt jobb! Lämnar du Aller eller är detta något vid sidan om?
  Kram
  Jessica

  Jessica 2013-12-05 21:27:00
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   ja superspännande 🙂 Nej jag är allt kvar på Aller. Det här kommer bli ett projekt vid sidan av 🙂 Kram

   idawarg 2013-12-05 21:35:00
   Svara
 • Åh men vad roligt, visste inte att du kom från Åmål! Har du dansat på Sofias danscenter tidigare då? 😀

  Emma 2013-12-05 21:23:00
  Svara
 • Underbar podd! Ser fram emot fler avsnitt att lyssna på och inspireras av! Hade uppskattat om ni ville ta upp ämnen som ätstörningar och psykisk ohälsa. Har själv lidit av Bulimi i flera år samt depression och ångest. Är äntligen på rätt väg och ser ljust på livet. Hade varit super om ni ville prata om detta och kanske lite mer tips för att hålla sig ”på ytan” och se positivt på livet! Kram

  Jonna 2013-12-05 20:57:00
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Hej Jonna och gud vad roligt att höra 🙂 <3 Tack för dina önskemål. Det här ska vi absolut se till att ta upp. Kram på dig, Ida

   idawarg 2013-12-05 21:09:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt