Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SEXY BACK

Jag är sponsrad av det fantastiska märket PUMA och jag fullkommligt älskar deras kläder både på Fitness och Lifestyle. Eftersom jag plåtat och fotat hela kollektionen för 2014 så vet jag hur den kommer se ut och jag kan skvallra om att den är helt fantastisk! De har jobbat mycket på att ryggen på alla toppar ska vara snygg.

Det här är mitt favoritlinne som kommer finnas att köpa i olika färger 2014, så håll koll 🙂

Pumas kläder kommer man hitta bla. på Sportamore, Nelly och Stadium.

English: I´m sponsored by PUMA and I really really love their clothes! The 2014 collection will be awsome! This tank top with stylish back will be in different colors. You can buy it at Sportamore, nelly and Stadium next year.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! 🙂 Jag funderar på vad man ska äta för något till frukost när man har ett träningspass tidigt på morgonen. Ibland tränar jag där vid 07 tiden och vill äta något bra så jag orkar med hela passet då jag oftast är superhungrig varje morgon jag vaknar. Tusen tack för all pepp och inspiration! 🙂

  Linn 2013-12-04 14:25:00
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   hej Linn och tack för din kommentar. Min favorit är havregrynsgröt med ägg i + bär och kokosolja. Det håller jag mig mätt på en bra stund 🙂

   idawarg 2013-12-04 14:36:00
   Svara
 • Hej! Undrar hur man ska äta när man tränar tidigt på morgonen? Vissa dagar när jag börjar lite senare på dagen brukar jag kliva upp och köra ett pass vid 07.00 och har så himla svårt för att veta vad jag ska äta innan för att verkligen orka med hela passet. Tusen tack för en inspirerande och bra blogg. 🙂

  linn 2013-12-04 12:50:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind