Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HATÄLSKAR LÖPNING

Hemma i Stockholm igen efter en galen trevlig helg i Stockholm. Efter väldigt mycket resande vilket har betytt sitta på röven, så tog jag mig en sväng till gymmet för att köra ett lite längre löppass. OJ vad länge sedan det var och fy satan vad jag inte gillar löpning 😀 Haha jag tycker det är så långtråkigt att springa i samma takt hela tiden och idag måste jag erkänna att de där 6km på 11-12km/h var riktigt tunga!

Men men kondition går snabbt att träna upp så inget att hänga läpp för. Grymt skönt var det i alla fall efter passet. 

Snygg var jag i alla fall i min nya blåa PUMA outfit. LOVE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så himla sant.. jag hatälskar också löpning. Jag tycker alltid den första kilometern (eller de första två) är de värsta.. Sen rullar det på. Det är fantastiskt när det är över, och det är fantastiskt när man kommer in i ett flow. Resten av tiden är det helt värdelöst. Verkligen mixed emotions gällande löpning.. 🙂

  Emma ejjm.spotlife.se 2013-12-02 12:49:00
  Svara
 • Tränar du bara i sportbh? 😀

  Sanna 2013-12-01 21:27:00
  Svara
 • Grymt jobbat snygging!! 🙂

  healthspo.devote.se 2013-12-01 18:12:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind