Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN PERFEKT MORGON

 Vet faktiskt inte om jag kunde ha börjat min dag på ett bättre sätt? Klev upp ur sängen kl 8.15 för att ta mig upp till hotellets (Radisson Blue Riverside Göteborg) spaanläggning för att ta mig ett litet bad följt av en 30 minuters lång massage.

Känner att så mycket stress sitter fast i övre delen av ryggen och nacken så den massagen var exakt vad jag behövde. Fick lite skäll av massageterapeuten att jag måste strecha just dessa delar så får se till att lägga in en högre växel på min överkroppsstrech i veckans som kommer.

Efter mitt besök på spaavdelningen så blev det en galet god frukostbuffé. Inga problem att vara mjölk och glutenallergisk på detta hotell heller då de har en ”allergihörna” 🙂

1. Den underbara spaavdelningen. // 2. Jag tog 30 min Deep Body Work Swedish massage och det var SÅ skönt! // 3. Frukost i den snyggt inredda restaurangen.

.

English:  Really don´t know if I could have started my day in a better way? Took a nice bath in the spa followed by 30 min Swedish Massage. Wonderful! Feel that so much stress is stuck in my upper back and neck so the massage was exactly what I needed! The massage therapist said that I was very stiff in that area so for the coming week I have to start focus more on my upperbody flexibility. 

After my visit at the spa I had a wonderful brekfast buffet! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Ida! Kommer det komma ett inlägg om hur man stretchar överkroppen? Är också väldigt stel där! Kram och tack för en super motiverande blogg! Heja dig 🙂

    Elin 2013-12-04 07:52:00
    Svara
  • Hej Ida! Jag är otroligt stel i bröstryggen, som även du verkar ha problem med, och undrar vilka övningar det finns för att öka rörligheten?

    Angelica 2013-12-01 14:32:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind