Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY BIRTHDAY

 Vill bara säga tack för alla gratulationer både här på bloggen, SMS, FaceBook, instagram och självklart till alla er som grattat mig in real life 🙂 Hade en grym födelsedag igår och blev uppvaktad av min pojkvän på morgonen, mina underbara arbetskollegor som bjöd på Rawfoodbollar och sedan fantastiska Modette och Nyheter 24 som skickade blombud. Kärlek till er ♥

1. Blev inte väckt med någon tårta på sängen utan istället denna underbara skapelse från Marc By Marc Jacobs. <3 // 2. Fick sedan en underbar överraskning från världens bästa gäng på Modette och Nyheter 24. Tack underbara ni! // 3. Titta vilken fin bukett jag fick av dem 🙂

English: Just want to say thanks for all the congratulations both here on the blog, SMS, FaceBook, instagram, and of course to everyone who congratulated me in real life 🙂 Had an awesome birthday yesterday! ♥

1. Got a new bag from Marc By Marc Jacobs from my boyfriend 🙂 // 2. Got a flower whether from Modette and Nyheter 24. // 3. Look how beautiful the flowers are! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Jag är en tjej som börjat första ring alltså 16 år, jag älskar att träna och äta hälsosamt (men är ändå ganska ny inom det) men det liksom händer ingenting med min kropp? märker lite små förändringar här och där men jag vill bli smalare och ha smalare lår osv.. Men eftersom det inte går att punktförbränna så kör jag mycket kondition eller jag har ägnat mig mer åt kondition på sista tiden. Jag vet inte hur jag ska göra för att få en ”slank” kropp. Hur ska man lägga upp schemat för att kunna förbränna mest fett? jätte tacksam för svar<3

    jag måste verkligen säga att du är en GRYMT stor inspiration för mig och jag älskar din blogg och din energi till allt. Du kan lysa upp min dag genom dina ord här på bloggen. Skulle vara kul att träffa dig nångång, kram

    Erica 2013-11-28 20:52:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt