Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖDELSEDAGSINTERVALLER

God Morgon mina vänner! Är lite mör i kroppen efter gårdagens födelsedagsträning som bestod av 10 min uppvärmning på crosstrainern, sedan styrketräning med mitt specialdesignade träningsprogram, 12 minuters högintensiva intervaller på löpbandet och avslutade med 40 minuters härlig stretch och bastu. Bästa sättet att fira sin födelsedag på, att unna sig några härliga och svettiga timmar på gymmet! Så avslappnande och underbart! <3

Det var väldigt länge sedan jag körde cardioträning och anledningen till det är att jag blir så galet hungrig efter träningen och måste gå upp på natten och käka. Haha. I vilket fall så körde jag mina intervaller på 17km/h igår tills jag hade blodsmak i munnen. Så galet skönt efteråt!

Efter träningen så käkade jag en STOR portion Thaimat + efterrätt bara för att vara säker på att få sova hela natten, MEN vad händer? Kl 04.22 vaknar jag av att jag är så hungrig att det gör ont! haha bara att kliva upp halvt sovandes och trycka in några riskakor med jordnötssmör och sedan somnade jag om som en stock 😀 Åh, kommer jag någonsin orka springa intervaller igen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag blir ännu hungrigare av att simma än att springa. Det är helt sjukt hur mycket jag kan äta efter ett simpass… Men det är värt det- jag älskar endorfinruset man får efter konditionsträning! 😀

  Mathilda 2013-11-29 19:57:00
  Svara
 • Brukar inte bli så hungrig på natten men direkt efter att jag tränar brukar jag sluka en hel brunch i princip x) Min sambo skrattar också åt mig lite eftersom att han själv inte brukar vara så hungrig efter sin styrketräning medan jag är helt tvärtom.

  Arw 2013-11-28 19:16:00
  Svara
 • Jag blir också galet hungrig av att springa, haha. Fast damn vad gott frukosten smakar dagen efter 😉 yum! Tycker verkligen du har så sund & bra inställning till mat, bra inspiration för många av oss 🙂 Alla är vi indviduella och man ska lyssna på sin egna kropp, den säger till när den är hungrig. Kram på dig!
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2013-11-28 16:05:00
  Svara
 • Igår körde jag 2 min uppvärmning sedan 20/10 x 10, 2 min promenad och sedan 20/10 x 4 🙂

  idawarg 2013-11-28 15:52:00
  Svara
 • Haha. Små fnissade högt för mig själv till detta inlägg. SÅ underbart att du skriver så ärligt! Precis sådär är jag med, trots att jag ätit mitt överskott ..skönt att man inte är ensam:D du är en sån inspiration på många sätt. Grattis i efterskott Pangbrud!!!

  Ida 2013-11-28 15:05:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Haha hungrig som en Warg helt enklet 🙂 Kom och häng med mig jag äter typ hela tiden 😀

   idawarg 2013-11-28 15:50:00
   Svara
 • Grattis i efterskott! Vilken härlig födelsedagspresent du gav dej själv 🙂 Och skönt att höra att vi är fler som vaknar och är vrålhungriga mitt i natten, trodde bara det var jag! Allra värst är det nu när jag ammar, lägg till träning på det så har ni en som käkar dygnet runt men ändå lyckas med konsten att ofta bli galet hungrig på konstiga tider. Var precis upp och åt en banan doppad i mandelsmör (himmelsk kombination!), några mandlar och en skvätt iskall sojamjölk. Har tack vare dej lagt min kost och äter numera mjölkfritt och glutenfritt så ofta det går. Min mage mår så mycket bättre!

  Em 2013-11-28 13:57:00 http://emsliv.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Ems kommentar.

   Haha jag vill inte ens tänka på hur det skulle vara om jag var gravid eller ammar 😀 Åh vad gott det lät med banan och mandelsmör! Måste testas :)Å vad glas jag blir att höra! Visst märker man stor skillnad när man tar bort mjölk och gluten? 🙂

   idawarg 2013-11-28 15:48:00
   Svara
 • Haha känner igen det där med konditionsträning och den där hungern som smyger sig på efteråt. Brukar också vakna mitt i natten och bara ”jag vill ha gröt NU”, men det får också bli någon riskaka eller lite nötter istället. Extra gott att äta frukost sen i alla fall 😀

  Vickan 2013-11-28 12:02:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är jättesugen på att börja köra mer intervaller då det känns som att min kropp börjar ”vänja” sig lite med min vanliga löpning på bandet. Dessutom har jag börjat få ont i benhinnorna och har försökt läsa på om detta och vad jag förstår så kan det komma av olika anledningar men att hårt nedslag med hälen kan göra att framsidan måste kompensera för detta vilket leder till inflammationen eller i alla fall ömhet och smärta som jag får. Jag tänkte därför börja köra mer crosstrainer som konditionsträning men skulle vilja ha lite tips om du har på intervaller på crosstrainer, om det går att göra liknande löpning 🙂 tack för en superblogg! kram

  Anna 2013-11-28 11:54:00
  Svara
 • TACK för att du tar upp det här! Känner mig onormal som blir så hungrig efter att jag har tränat, men du får mig att må så mycket bättre. Du är en stor förebild! DU ÄR SÅ JÄKLA BRA!! 🙂
  Kram på dig!

  Nathalie 2013-11-28 11:20:00
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Men tack fina du vad det glädjer mig att höra 🙂 Haha nej nej mat måste man ha efter träning! In med den bara 🙂 Kram på dig

   idawarg 2013-11-28 15:24:00
   Svara
 • Hej! Jag har samma problem, blir hungrig på natten och kan inte sova. Det enda som hjälper är att äta ett mellanmål preciiiiis innan läggdags. Alltså jag kanske äter en stor middag vid 20.30-tiden efter träning, och sen vid halv elva-rycket dricker jag typ en smothie eller äter en äggmacka (fast jag inte alls är hungrig då) och sen bums i säng! Då funkar det. Äter jag inte det där mellanmålet vaknar jag hungrig och kan inte somna om 🙁 Som jag ser det: hellre trycka i sig ett extra mål innan sängdags trots att en inte är hungrig än att få sömnen förstörd några timmar senare 🙂

  M 2013-11-28 10:34:00
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Å vad skönt att höra att fler än jag har det här problemet. Min pojkvän skrattar alltid åt mig för att jag alltid äter ett extramål innan läggdags och att han sedan hittar mig i kylskåpet under natten 😀 haha

   idawarg 2013-11-28 11:02:00
   Svara
 • Hahaha jag känner igen det där!!
  Underbart att du skriver om det, och ATT du faktiskt äter när du är hungrig.
  Jag skämdes supermycket när jag förr behövde äta mitt i natten.

  Antonia 2013-11-28 10:21:00
  Svara
  • Svar på Antonias kommentar.

   haha ja jag är alltid hungrig :S Inget att skämmas för. En liten nattfika kan vara trevligt ibland 🙂

   idawarg 2013-11-28 10:24:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt