Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NI FÅR MIG PÅ BRA HUMÖR

Igår kom jag hem trött och lite nere och gick in på bloggen och fick syn på kommentaren nedan som gick rakt in i hjärtat och gjorde min dag! Har sagt det förr och säger det igen, TACK snälla för alla fina kommentarer. När ni kommenterar så får jag massa energi och motivation att blogga ännu mer och bättre. Ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • hej! jag är ungefär 165 cm lång och väger 47 kilo. jag vill gärna gå upp i vikt och tränar ungefär 4 pass i veckan. 1 dag boxning, en/två dagar core, ett pass jympa medel och oftast något annat. boxning och jympa medel är både styrka och kondition. tycker du jag tränar för mycket eller för lite och tycker du jag ska träna mer styrka? kramar <3

    elin 2013-11-27 16:26:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg