Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDAG ÄR DET MIN DAG <3

Idag mina vänner är det min dag och jag har tänkt att känna mig som en prinsessa hela dagen! Älskar att fylla år! Många får panik över att bli äldre men det gör mig inget alls. Jag har aldrig känt mig snyggare, starkare eller mer säker på mig själv någonsin och jag känner att framtiden är min 🙂Picture from shooting Xmas with Modette yesterday.

English: Today it´s my day! Love to have birthday 🙂 Many people panic over getting older but I don´t mind at all! Have never felt stronger, better looking or more confident before! The future is mine 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt