Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDAG ÄR DET MIN DAG <3

Idag mina vänner är det min dag och jag har tänkt att känna mig som en prinsessa hela dagen! Älskar att fylla år! Många får panik över att bli äldre men det gör mig inget alls. Jag har aldrig känt mig snyggare, starkare eller mer säker på mig själv någonsin och jag känner att framtiden är min 🙂Picture from shooting Xmas with Modette yesterday.

English: Today it´s my day! Love to have birthday 🙂 Many people panic over getting older but I don´t mind at all! Have never felt stronger, better looking or more confident before! The future is mine 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger