Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HILFIGER EVENT IGÅR MED MODETTE

Igår var jag på Modettes mingel som de hade tillsammans med Tommy Hilfiger i deras butik på Biblioteksgatan. Jätte lyckat var det! Massa trevligt folk och bland dem även läsare som hade vunnit biljetter till kvällen. Så kul att träffa er! 🙂

1. Jag och supersöta läsare 🙂 // 2. jag och fina Molly Rustas som jag kommer börja samarbeta lite mer med. Mer om det kommer 🙂 // 3. Mat. // 4. Jag, Molly & Nicky. // 5. Den här sjukt snygga Tommy Hilfiger jackan följde med mig hem. // 6. Kvällen avslutades med härlig live musik av Jennifer Åkerman.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ja visst är den snygg 🙂 Jag köpte den i Hilfigerbutiken på Biblioteksgatan. Vet inte om man kan beställa den någonstans kanske?

  idawarg 2013-11-23 09:38:00
  Svara
 • Hej Ida! Först vill jag bara säga tack för att du gör det du gör! Du är en stor inspiration och det är grymt att få läsa din blogg varje dag 🙂

  Jag undrar om du har något tips på att bli av med sockerberoendet?
  Jag jobbar som konditor på ett bageri och är hela dagarna omringad av socker i alla dess former.
  Det blir en liten smak där och en liten smak här och tillslut har man ätit en rejäl mängd varenda jäkla dag.
  Och så blir jag så arg på mig själv att jag fortsätter äta fast jag säger till mig själv att jag inte vill. Och det blir jobbigare eftersom jag mår illa när jag äter socker, det behöver inte ens vara en stor mängd. Oftast tycker jag inte att det är gott heller men fortsätter stoppa i mig ialla fall.
  Jag försöker träna ialla fall 2-3 grr i veckan eller mer om jag hinner, och försöker se till att jag äter bra mat och inte bli allt för hungrig eftersom jag äter mer då men det verkar bara funka 1-2 dagar sen är jag där och gnager igen.
  Skulle vara oerhört tacksam om du kunde hjälpa mig på något sätt?
  mvh. Emma

  Emma 2013-11-22 19:30:00
  Svara
 • Hej!

  Tack för all inspiration som du ger, jag har ett litet problem. Jag har på 3 månader gått ner 10 kg vilket jag är enormt stolt över men jag blir inte av med cm där jag vill bli av med dem, runt låren och längst ner på magen där jag har typ en muffintopp som jag kallar det.

  Varje dag gör jag ett antal situps, utfall, squats och andra övningar för lår och mage för att bli av med fettet där. Jag äter också väldigt bra, knappt några snabba kolhydrater och i mina ögon gör jag allt rätt men centimetrarna försvinner inte där och det börjar nu kännas som om det inte ens är värt att fortsätta slita så som jag gjort dessa senaste 3 månaderna eftersom jag inte uppnår resultatet där jag vill.
  Har du några tips på andra övningar jag kan göra för att bli av med muffintoppen?

  em 2013-11-22 10:32:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt