Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR SLUTAR JAG ATT JÄMFÖRA MIG MED ANDRA?

hej Ida! vill börja med att säga att du är så GRYM! Inspirerar mig dagligen 😀 
Jag kan tycka en sak är ganska jobbig när det kommer till maten.. och det är just att jag gärna jämför mig med andra och gärna vissa personer lite mer.. tycker det är jobbig. vill utgå från mig själv men känner liksom att det inte går.. hur tänker du?
Kramar

SVAR: Hej tjejen och tack för din kommentar 🙂 <3 Jag förstår verkligen vad du menar och jag har i flera år gjort exakt samma sak som du, men kom tillslut på att det absolut inte är någon ide att jämföra sig med någon annan då vi alla är olika. Jag har alltid varit en matglad tjej och äter stora portioner och måste äta regelbundet för att funka, medan jag haft kompisar som kan gå en hel dag utan mat och de blir varken hungriga eller tappar humöret. Det är bara att acceptera att vi alla fungerar olika, har olika ämnesomsättning, kräver olika mycket energi då vi rör på oss olika mycket. Kroppen är så finurlig att den säger till om vi behöver mer energi och man ska lyssna på kroppen signaler.

Behöver du större portioner än dina kompisar för att bli mätt så behöver du och då är det bara att ge din kropp det. Jämför dig inte med någon annan och skippa att väga och mäta mat för det är aldrig bra. Ät bra hälsosam mat tills du är mätt så har du en hållbar hälsosam livsstil restan av livet 🙂

Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har du någonsin hållt på och vägt och räknat din mat? Jag räknar ALL mat och kan uppskatta väldigt bra även när jag äter hos andra, det är sjukt jobbigt och tar så mycket tid och är inte givande på NÅGOT sätt. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur man slutar väga sin mat? Just nu har jag gått ner 10 kg och är inte alls stor är väldigt lång och väger 60 kg och rädd för att inte våga sluta dieta… har du några tips? min kropp kan knappt känna hunger eller mättnad, det är bara kcalkcalkcal som krestar i mitt huvud 🙁 hjälp mig bästa Ida!

  anonym 2013-11-21 17:19:00
  Svara
 • Hey Ida

  Thank you for your excellent blog. My only problem is that I’m Danish and have difficulty understanding everything you write – have you ever considered writing in English too? 😉

  Rebecca 2013-11-21 10:03:00
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   HI Rebecca! Thank you so much! I tought about it a long time and I promise you to start write in english next week. Have a good weekend! Best, Ida

   idawarg 2013-11-23 09:46:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind