Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN BLÅA ÖSNKSEOUTFIT

Fick önskemål om att göra ett collage på mer träningsmode i färgen blå. Självklart löste jag det 🙂 Gillar ni när jag ger tips på träningskläder?

 Kunde heller inte låta bli att lägga in Rebecca Stellas klänning från hennes nya kollektion. Perfekt att bära på lördagkvällens svettiga danspass 😀

1. LÄNK // 2. LÄNK // 3. LÄNK // 4. LÄNK // 5. LÄNK // 6. LÄNK // 7. LÄNK // 8. LÄNK // 9. LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Wargen och tack för kanske den mest inspirerande bloggen jag vet!

  Jag har en fråga som jag gärna skulle få lite feedback på. Jag känner att jag har hyfsad koll på både träning och kost och vet hur jag ska träna och äta för att få resultat och jag försöker hela tiden hålla koll och prova nya saker för att utvecklas, problematiken är att jag inte kan hålla mig ifrån godis. Det är som ett gift och även om jag verkligen bestämmer mig för att jag inte ska äta detta så är det som att jag blir deppig om jag inte får min stora godisskål några dagar i veckan. Hur håller jag mig fokuserad? Vad är bra att äta istället för de där godiset? Och hur mycket förstör en frossardag?

  Kram

  Maria 2013-11-21 08:03:00
  Svara
 • tränar du boxning eller har du gjort de? i sånna fall, skriv gärna lite om det, jag ska börja tror jag och behöver lite inspiration och vill veta vad man tränar, vilka kroppsdelar, och om det är någon fettförbränning i boxning

  hanna 2013-11-20 20:48:00
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Hej! Jag tränar inte boxning men har testat det. Det är grymt bra träning för kondition och uthållighet och gav mig väldigt mycket träningsvärk i bröst, rygg, axlar, armar och hela bålen 😀 Haha. Mycket bra för förbränningen. Kör hårt!

   idawarg 2013-11-20 21:36:00
   Svara
 • Tack för inspon! Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp 😀 börjar bli svårt att hitta på något nu när man är så ”gammal” men träningskläder kan man inte ha för mycket av.

  Arw 2013-11-20 20:19:00
  Svara
 • Hej Ida! Mitt immunförsvar är helt piss! Är sjuk typ 10 gånger om året.. Vilket är inte så kul och varje gång jag igen kommit i en rutin med träning osv, så blir jag sjuk och allt börjar på nyt. Har du några tips? Äter helt ok, tar vitaminer, sover 8-12h.

  hapsu 2013-11-20 19:51:00
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas allt är bra med dig. Du är en stor inspiration för mig! 🙂
  Jag har en fråga ( egentligen en hel del, men man måste ju börja någonstans) som jag tänkt så länge på, så jag kan ju faktiskt testa fråga dig i alla fall och se om jag får svar 🙂

  Jag älskar att vara ute och gå eller springa, jag går oftast till jobbet vilket tar ungefär 45 minuter, men jag börjar undra lite nu när snön snart kommer och det blir halt och massa snö ute. Hur ska jag då klä mig? vad är bäst och ska jag ha vanliga gympaskor ( tänk om det är hur mycket snö som helst) vad skulle du rekommendera?

  tack så mycket för en jätte härlig blogg!

  Kramar
  Jennifer

  Jennifer 2013-11-20 18:54:00
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer och tack snälla för din kommentar 🙂 <3 Ja det är lite knivigt att hitta rätt klädsel i vintervädret men jag brukar ta på mig mjukisbyxor över jeansen och sedan har jag grymma kängor från Puma som är lika sköna som gympaskor men mycket varmare. Mina skor är från förra säsongen men de har säkert liknande i år igen så kolla in deras sortiment på sportamore.se Kramar Ida

   idawarg 2013-11-20 21:50:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt