Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EVENT MED PUMA

Igår var jag på ett event som min sponsor PUMA höll i. Det var riktigt trevligt och jag säger bara att deras vårkollektion är galet snygg både på Womens Fitness och Lifestyle och kan verkligen rekommendera att hålla koll på den 🙂 (Kommer gå att köpa på bla. Stadium, Sportamore och Nelly i början av nästa år)

Träffade också på sötnosarna Janni och Ellen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Fräscha skor, vad är grejen med dom?

  Tove 2013-11-20 19:39:00
  Svara
 • hej Ida! vill börja med att säga att du är så GRYM! Inspirerar mig dagligen 😀
  Jag kan tycka en sak är ganska jobbig när det kommer till maten.. och det är just att jag gärna jämför mig med andra och gärna vissa personer lite mer.. tycker det är jobbig. vill utgå från mig själv men känner liksom att det inte går.. hur tänker du?
  Kramar

  Julia 2013-11-19 18:46:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt