Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN INBJUDAN TILL BLOGGEVENT MED HILFIGER DENIM

På torsdag så ska jag tillsammans med alla andra härliga Modettebloggare ha ett event med Hilfiger Denim i Stockholm. Nu kommer 2 av er läsare kunna vinna inbjudan till eventet för er och en vän.

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA:

1. Gå in och gilla @modettesverige på instagram.

2. Lägg upp bilden nedan och hashtagga #modettehilfigerdenim på instagram.

3. Kommentera i inlägget nedan varför ni vill komma på festen?

Kommer dra vinnare imorgon! Lycka till och hoppas vi ses på torsdag!

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag vill vinna den här tävlingen för att det skulle betyda så sjukt mycket för mig just därför att jag har haft många hinder i mitt liv bl.a. En hjärtoperation för några år sedan, nu efter många om och men så är jag fullt frisk från hjärtfelet men efter den tiden blev det mycket sjukhus och läkarbesök som i sin tur medförde en hel del läsande i bl.a. modetidningar där jag fattat tycke för just märket Tommy Hilfiger! Sjukt snygga kläder som går att matcha med det mesta till det bästa! Jag skulle ta med mig min bästa vän och tillsammans skulle vi uppleva en utav de roligaste kvällarna i våra liv hoppas och tror jag! Nu håller jag alla tummar och tår och hoppas på att jag blir en av de utvalda! Kram

  Johanna Ekelund 2013-11-18 23:27:00
  Svara
 • Jag skulle vilja komma ut och göra någonting roligt som kan ge mer energi, lämna allt plugg och mörker ett tag! Jag har så sjukt mycket i skolan nuför tiden (andra året på gymnasiet) och det är så jobbigt!! man blir så nere om man kanske inte levererar allt som man kan på någonting för att man är så himla utmattad. Därför vill jag gärna vinna!
  insta: @jullster (för att se att jag verkligen lagt ut bilden)

  Julia Olsson 2013-11-18 16:57:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger