Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA MÅL MED TRÄNINGEN

Är riktigt nöjd med förra veckans träning och jag känner verkligen att jag börjar få resultat. Mina mål är att stärka upp överkroppen och framför allt min rygg. Skulderbladen är för rörliga och behövs sättas på plats vilket jag jobbar stenhårt med i mitt specialdesignade träningsprogram.

Sedan har jag också som mål att få min lilla rumpa att bli större vilket jag verkligen har lyckats med. De som ser den kanske inte blir superimponerade då den fortfarande är liten men det är en enorm skillnad från när jag började och större ska den bli 🙂

Jag har alltid haft svårt att bygga muskler på armar och ben och ser iblant bara spinkig ut med kläder på. TRIST! Men för första gången i mitt liv så tycker jag att jag verkligen börjar se lite resultat på överkroppen. Det perfekta receptet för mig är styrketräning, vilodagar, mat och ingen konditionsträning!

Jag efter gårdagen styrketräning.

Under en vecka vill jag hinna med 3st pass styrketräning med mitt specialdesignade träningsprogram, 1 tungt benpass styrka och 1 Pole Dance pass + stretch. Exakt det schemat följde jag förra veckan och i skrivande stund står jag här med träningsvärk i både rumpa och rygg vilket känns galet skönt!

Vad har ni för mål med er träning?

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Ida, jag har en kort fråga till dig angående styrketräning. Bör man värma upp musklerna innan man tar vikter etc? Jag är rädd för att överbelasta och skada mig.
  Tack för en inspirerande blogg.

  Carro 2013-11-20 11:02:00
  Svara
 • Svarar på din kommentar i ett inlägg 🙂

  idawarg 2013-11-19 16:06:00
  Svara
 • Att hålla mig smärtfri är nog viktigast av allt. Jag som varit stillasittande under min uppväxt och även är det till vardags när jag studerar får lätt smärtor i rygg och nacke som beror på överrörlighet i ryggen. Rent kosmetiskt så vill jag hålla mig på storlek S eftersom att mina korta ben, breda höfter och smala midja är svåra att hitta kläder för i andra storlekar.

  Arw 2013-11-19 15:18:00
  Svara
 • Mitt mål nr ett är endorfinpåfyllning, älskar när jag tar hand om mig själv och blir hög av träning (vilket jag inte blir om jag slarvar med kost och sömn för mycket). Sen vill jag gå ned i vikt (gick ner 15kg men gått upp lite igen) eller alltså tappa fett menar jag och känna att jag blir starkare. Delmål ett nåddes idag med 60kg marklyft… nästa steg är 75kg! Sen vill jag klara chins. Och mina ”stela axlar” är visst galet överrörliga skulderblad så dem vill jag också rätta till (tips förutom utåt och inåtrotationer?), gå ned i spagat, stå på huvudet, få bort min onda axel som gör att armbågen strålar och att jag aldrig kan hitta biceps.. tja massa mål! Tack för bästa bloggen! Kram

  johanna 2013-11-18 23:51:00
  Svara
 • Hej! Du har en så himla grym blogg Ida och du inspirerar verkligen! Tack!

  Mitt mål med träningen är framförallt att bli en bättre ringette spelare då jag tränar ringette ca 3ggr/vecka och match lite då och då. Sedan tränar jag även på gym och kör fys med ringettelaget innan ispassen.
  När vi kör med laget är det mest för att behålla det vi byggde i somras, men det räcker inte riktigt för min del. Nedre delen på min mage ”putar ut” och jag vill verkligen inte att det ska göra det. Mitt mål med att gymma är att bli starkare och få mer muskler och även mer tonade muskler. Jag vill bli starkare i bål/mage/rygg, men även få bättre kondition då det är en viktig del när man spelar ringette. Sedan skulle det ju inte vara helt fel med magrutor och snyggare lår/rumpa (även om jag har en rätt snygg rumpa om jag får säga det själv).

  Har börjar köra mag-passet du la upp som utmaning. Ett riktigt bra pass och jag har inte haft så mycket träningsverk i magen på över ett år! Kändes hur bra som helst!

  Olivia 2013-11-18 20:31:00
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   haha härligt att höra 🙂 Åh vad spännande! Kör hårt och lycka till med ditt ringette spelande! Kram Ida

   idawarg 2013-11-19 16:07:00
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga om jordnötssmör och kokosolja. Jag är inte jättehaj på det så jag tänkte att du troligtvis har bättre koll. Du verkar ju köpa dina produkter på fitnessguru och de verkar väldigt bra. Men jag undrar är det någon större skillnad på de man kan köpa i affärerna, självklart de utan socker? Om man tar t.ex. märkena Kung Markatta och Green Choice och jämför med fitnessgurus? Skickar med länkar till deras hemsidor också 🙂

  http://www.haugen-gruppen.se/produkter/1205/19759/19818/19535/jordnotssmor-crunchy.aspx

  http://www.kungmarkatta.se/produkter/visa-produkt/kokosolja-virgin-225ml-351/

  Hanna Holgersson 2013-11-18 19:47:00
  Svara
  • Svar på Hanna Holgerssons kommentar.

   Jag har både green choice och kung markatta nu och det är ungefär samma. Se baa till att jordnötssmöret är naturellt och ekologiskt och att kokosoljan är kallpressad 🙂

   idawarg 2013-11-19 16:08:00
   Svara
 • Hej Ida! 🙂
  Jag är en ny följare på din blogg och tycker den är riktigt bra. Gillar innehållet dvs bilder och text samt tävlingar och allt annat du skriver om. Jag är en friidrottare på elitnivå med inriktning kast, tränar ungefär 6-7 pass om veckan, och ibland händer det (som t.ex. nu) att jag blir sjuk. När jag blir sjuk så är jag oftast sjuk i en vecka eller två, vilket är mycket frustrerande. Har du tips på hur man kan peppa sig själv även då man inte kan träna? Jag brukar ju främst peppa mig själv då jag kan träna så när jag blir sjuk tappar jag lätt fokus på att äta rätt till exempel. Hur ska jag göra för att behålla fokus på träningen även då jag inte kan träna?
  Skulle uppskatta hjälp!

  Ha det så bra!
  Kram Ronja

  Ronja 2013-11-18 18:42:00
  Svara
  • Svar på Ronjas kommentar.

   hej Ronja och välkommen hit 🙂 Nej jag förstår man är inte alltid tokpeppad då man blir sjuk. jag brukar alltid tänka att det är bra för kroppen. När man blir sjuk så resar man ut och det är ett tydligttecken på att kroppen måste återhämta sig och vila. Så ta de signalerna på allvar och ge den vila och återhämtning. Oftast komer man tillbaka med massa motivation och energi när man är frisk igen 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-11-19 16:10:00
   Svara
 • Hej!
  Vill först säga, grym blogg!
  Sedan ett stort cred till ”Tone your arms” videon, sjukt bra och sjukt jobbig första gången. Gick lite lättare när jag testade idag igen 😀
  Eftersom de övningarna kändes sjukt bra så hoppades jag på att du lägger ihop en ”cirkelträning” för benen också 🙂 längtar.

  Jessica 2013-11-18 18:07:00
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   hej Jessica och tack snälla för din kommentar 🙂 Vad kul att höra. Fler videos kommer och nästa vecka tror jag att det blir en liten rumpövningskombo så missa inte den 🙂 Cirkel för benen kommer definitivt så håll utkik. Kram Ida

   idawarg 2013-11-19 16:11:00
   Svara
 • Hej & ett super-tack för din underbara blogg, du är otroligt inspirerande! Jag och säkert många andra tjejer har mål som vi gärna vill nå, men jag skulle behöva din hjälp på vägen. Jag älskar att träna och gör det 5-6 gånger i veckan (hållt på så i ca 1 år). Jag tränar tennis (måndag), aerobics (onsdag), dans (torsdag, gym (fredag), skivstång intervall (lördag) & step styrka (söndag). Jag äter nyttigt, d v s mycket protein, undivker sötsaker och snabba kolhydrater och istället långsamma kolhydrater, nyttiga fetter och mycket frukt & grönt.

  Mina mål med träningen är att få tonade muskler, speciellt magrutor, armmuskler, synliga nyckelben och tajtare insida lår. Dagsläget ser ut som så att jag väger 57 kg och är 171 cm lång. Jag har en känsla av att nedre delen av magen är slapp/hänger ner/inte fast, men egentligen är jag inte tjock. Jag är beredd att ge ALLT för att lyckas, men vet inte riktigt hur. Har läst mycket om bulk & deff, men är rädd för att gå upp i vikt om jag inte sedan gör mig av med fettet, men är däremot inte orolig för att gå upp i muskelvikt, eftersom jag är medveten om att muskler väger mer än fett och att muskler har oändligt många fördelar!!

  Så vad rekommenderar du, varför har jag inte fått de resultat jag önskar? Förstår att det tar tid.. men känns som det inte händer så mycket längre och försöker ändå att öka vikterna. Det jag hitills har märkt är att jag kan se lite av magmusklerna vid revbenen när jag spänner mig, fått mer biceps, triceps & axlar. Det känns som låren har väldigt mycket muskler (är hårda) men insidan är lite slapp. Hur vet jag när det är dags att deffa, så det syns tillräckligt mycket muskler när fettet är borta?

  Ännu en gång tusen tack för en toppen-bra blogg!!

  Lovisa 2013-11-18 16:46:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Skulle du kunna ge några tips på övningar för ryggen, sådana som stärker och ger bättre hållning. Mina skulderblad rör sig alldeles för mycket och pekar ut väldigt mycket under många övningar och jag får helt enkelt inte ”på plats dom”.. Jag älskar att vara på gymmet men får helt enkelt inte till det med rätt övningar för att få den där snygga tränade ryggen med en schyst hållning. Tacksam för svar, kram!

  Fredrika 2013-11-18 16:15:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt